Özköylü: 'Tehdit içinde görevimizi yaptık'

Elazığspor'un başında şampiyonluk yaşayan Teknik Direktör Osman Özköylü, sezon başında anlaştığı Denizlispor ile 8. hafta sonunda yollarını ayırdı. Tecrübeli teknik adam ayrılığın ardından çarpıcı açıklamalar yaptı

Özköylü: 'Tehdit içinde görevimizi yaptık'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig'in 8. haftasında Ümraniyespor deplasmanında alınan 3-0'lık mağlubiyetten sonra Denizlispor'da teknik direktör Osman Özköylü ile yollar ayrıldı.

Denizlispor Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Profesyonel Futbol Takımımızda teknik direktörlük görevinde bulunan Osman Özköylü ve ekibi ile yollarımız yönetim kurulumuzun kararı doğrultusunda ayrılmıştır" ifadelerine yer verildi.

Yeşil siyahlı ekip ile 4 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde eden Özköylü'nün Yeşil-Siyahlı takım teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

ÖZKÖYLÜ: “KUYUMU KAZDILAR”

Denizlispor'da yönetimin görevine son verdiği teknik direktör Osman Özköylü, Yeni Asır Gazetesi’nden Selahattin Alp’e yaptığı açıklamada "Bu kadar tehdit içerisinde işimizi yapmaya çalıştık" sözleriyle sitem etti. Denizlispor'da futbol için sağlıklı bir ortam göremediğini ifade eden Özköylü, "Yıllarca bu noktaya gelemeyen takım ligin dördüncüsü olmuş, benim kuyumu kazıyorlar. Beni taraftarın önüne attılar. Taraftar grubuna benim istifa etmem yönünde baskı yaptırılıyor" diye konuştu.

Özköylü, şunları söyledi:

"Bu takım bu müsabakayı kazansa da kaybetse de hocayla devam edilmeyecek. Bu kadar yürekliyseniz yüzüme de söyleyin. Aynı insanlar tesislere adam göndertip arabaları tekmeletiyor. Bu nasıl terbiyesizlik. Ben yaptığım işle gurur duyuyorum. Bu kadar problem ve tehdit içinde görevimizi yaptık. Medyaya düşen yalan haberler üzerimdeki tepkiyi artırdı. Birbirimize dürüst olalım. Bu takım yakaladığı ivmeyi ne zaman yakalamış. Yıllardır 1. Lig'de düşme potasında oynayan bu takım bu yıl ligin dördüncüsü olmayı başarmış. Siz yürüyen bu tekere çomak sokuyorsunuz. Yöneticilik böyle olmaz. İlk önce oyunculara verdiğiniz sözleri tutacaksınız"

'YERİME GELECEK TEKNİK ADAM TRİBÜNDEYDİ'

Yönetimin yerine gelecek teknik adamı belirlediğini, o ismin de Ümraniye maçında tribünde olduğunu belirten Özköylü, "Bu hafta gördüklerim tünelin ucunun karanlık olduğunu gösteriyor. Oyuncularım idmana çıkmadıkları için kadro dışı bırakılmakla tehdit edildi. İsmi Denizlispor ile geçen bir teknik direktör bugün maçı izledi. Bu oyuncular bir ay sonra kulübü federasyona verecek. Kaostan beslenen bir yönetim var" dedi.

HOCA ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR

Denizlispor’da hafta sonu görevden alınan Teknik Direktör Osman Özköylü’nün yerine kimin getirileceği belirsizliğini korurken, kulüp yönetiminin hoca arayışı ise devam ediyor. 

Osman Özköylü, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynanan ve 3-0’lık mağlubiyet ile sonuçlanan Ümraniyespor maçının ardından yönetim kurulu tarafından görevden alınmıştı. Yeşil-siyahlı ekip, ligde üst üste 3 galibiyet aldıktan sonra Ümraniyespor karşılaşmasında mağlubiyet ile tanışmıştı. Maçın hemen ardından ise Denizlispor yönetimi Özköylü’yü görevden aldı. Yeşil-siyahlı yönetim, hoca arayışı içine girerken, alınan bilgilerde teknik direktörlük için birkaç isimle görüşüldüğü ve bugün yapılacak olan yönetim kurulu toplantısının ardından yönetimin teknik adam konusunda karar vereceği belirtildi.