ÖZEREN'DEN 18 MART ÇANAKKALE  ZAFERİ MESAJI

MÜSİAD Elazığ Başkanı Mehmet Özeren, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Yaptığı açıklamada Çanakkale Zaferinin Türk milletinin kahramanlık destanı olduğunu söyledi.

ÖZEREN'DEN 18 MART ÇANAKKALE  ZAFERİ MESAJI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Özeren yayımladığı mesajında, Çanakkale  Zaferi'nin büyük bir kahramanlık destanı olduğunu söyledi. Özeren, Çanakkale Zaferi'nin, Türk milletini yok etmek isteyen üstün silah gücüne sahip sömürgeci devletlere karşı, kahraman Türk askerinin ve milletinin etnik bir bağ gözetmeksizin, Türkü, Kürdü, Çerkezi, Lazı, Arabı, Acemi, köylüsü ve kentlisi ile imparatorluk sınırlarında yaşayan milletlerin damarlarındaki asil kanın ve iman dolu vatan sevgisinin ve esareti asla kabul etmeyecek bir bilincin vermiş olduğu uyanışın ona bahşettiği cesaret ve azmiyle kazanılmış bir zafer olduğunu belirtti.

Türk savaş tarihine altın harflerle yazılan, 18 Mart 1915 tarihinde kazanılan, Çanakkale Zaferinin 105.yıl dönümünü kutlamanın ve kutsal vatan için canlarını feda eden şehitlerin Şehitler Günü'nü idrak etmenin onurunu yaşadıklarını kaydeden Özeren, "Çanakkale deniz ve kara savaşları, büyük Türk milletinin, emperyalistlerle tarih önündeki en büyük hesaplaşmalarından biri olduğunu söyledi. Bu duygu ve düşünceler ile büyüyen ve zenginleşen ülkemizin tarih içinde hak ettiği yeri bulması için değer üreten iş adamları adına, bir milletin gururu, bir milletin kahramanlık destanı olan Çanakkale Deniz Zaferimizin 105. yıl dönümü, Günün'de bu toprakları bize mukaddes bir vatan olarak emanet eden tüm şehitlerimizi, bütün kahramanlarımızı rahmetle ve şükranla anıyorum' dedi.