ÖZEL KALEME NAİF İNSAN

ÖZEL KALEME NAİF İNSAN
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Valiliği özel kalem müdürlüğünde nöbet değişimi yaşandı. Geçmişten bugüne Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde eğitimci ve uzman olarak birçok başarılı çalışmalara imza atan eğitimci Hakan Orhan, Elazığ Valiliği Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirildi.

Birimlerin Özel Kalemi, o kurumun en üst yöneticisinin aynasıdır. O idarecinin halkta oluşturduğu intibaı ve yansımasıdır.

Zordur, meşakkatlidir. Her şey anlıktır, streslidir ve çabuk vaziyet alıp inisiyatif kullanmayı gerektiren önemli bir birimdir. Sadece kurumunun üst yöneticisinin değil ona bağlı tüm kurum ve kuruluşların da koordinesinden, uyumlu çalışmasından, aksayan yerlerde uyaran ve onarandır özel kalem.

İyi niyetli ve hizmet odaklı kullanılırsa hizmete hizmet katan ve cesaretlendiren bir makam, kötü niyet ve ego tatmin aracı, tahakküm ve üstünlük emaresi gösterilen bir makam olarak görüldüğü ve işletildiği halde ise, yürüyen hizmete bile engel olan, uyum, ahenk ve her şeyden önemlisi de güven duygusunun yitirilmesine sebep olan bir önemli görevdir.

 Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten Mustafa Metin’in yerine göreve getirilen Hakan Orhan, yukarıda saydığımız tüm müspet özelliklere sahip, olgun, ne yaptığını bilen ve bir o derece de naif bir kişilik sahibi bir eğitimci.

Hakan Orhan, Elazığ Valiliği için çok isabetli bir atama olmuştur. Ve bundan önceki görevlerinde elde ettiği başarılar gibi bu görevinde de üstün başarı elde edeceğine inanıyoruz.

Hakimiyet Ailesi olarak Hakan Orhan’a yeni görevinde muvaffakiyetler diliyoruz.