OSB'DE SOSYAL HAYAT!..

Elazığ Organize Bölgesi Başkanı Suat Öztürk'ün toplantı ve protokolden çok hazzetmediğini biliyoruz...

OSB'DE SOSYAL HAYAT!..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Öztürk, zafiyetten mi yoksa çok da gerekli görmediğinden mi bilinmez bu tür yeme-içme ve sosyal faaliyetleri yönetim kurulundan bazı hevesli isimlere devretmiş.

Kanepe ve damper işlerinden arta kalan zamanlarda bu yönetim kurulu üyeleri OSB’nin sadra şifa olacak yeni yatırımları ve yatırımcıların sorunları ile ilgilenmek yerine il protokolü ve gelecek vadeden isimlerle yemekli programlarını sıklıkla icra etmeyi ihmal etmiyorlar.

Bu toplantılarda birkaç OSB muhabbetinden sonra kendi sözde başarılarını ballandıra ballandıra anlatarak takdir ve taltif bekliyorlar.

İlin üst düzey yöneticileri olan, vali, Belediye Başkanı ve milletvekillerinin şahsi gayretleri ve biraz da yüz basmaları, hatır gönül koymaları sonucu ilimize gelen yatırımları kendi başarı hanesine yazma gibi bir zafiyetle malul olan OSB yönetimine,  işin içinde olan ve kendilerine yaşatılan sorunları birebir yaşayan yatırımcılar bakışı ise “gölge etmeyin başka ihsan istemiyoruz” şeklinde olmakta.

Hafta geçmiyor ki birileri bu etkinliğin rahle-i tedrisinden geçmesin. Bazen vali, bazen milletvekilleri, bazen üst düzey bürokratlar, eski ve yeni belediye başkanları. Birkaç hafta sonra Emniyet Genel Müdürümüzü de bu mecliste görürseniz şaşmayın.

Nasıl bir amaca hizmet ediliyor bilinmez ama bu toplantıların yatırımcıların sorunlarını çözmekten öte şahsi öne çıkma ve zaman kaybından öte bir faydası olmuyor.