ÖRNEK SİYASET ÖDÜL GETİRDİ

ŞEHRİNE VE ULUSAL MESELELERE DUYARSIZ KALMAYIP MUHALEFET MİLLETVEKİLİ OLMASINA RAĞMEN BİRÇOK HİZMETE VESİLE OLAN VE İLİMİZİ HER PLATFORMDA EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL EDEN CHP MİLLETVEKİLİ GÜRSEL EROL'UN GÖNÜLLERDE DE ÖZEL BİR YERDE OLAN ÖRNEK SİYASET TARZI ÖDÜL GETİRDİ

ÖRNEK SİYASET ÖDÜL GETİRDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizden 41 yıl sonra CHP’nin bir milletvekili çıkarmasının mimarı olan Gürsel Erol’un yapıcı ve hizmet getiren siyasi anlayışı kendisine ödül getirdi. 

İlimiz CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der) tarafından "Yılın Milletvekili" ödülü verildi.

ÖDÜL ALAN TEK MİLLETVEKİLİ

24 Haziran Genel Seçimlerde Elazığ'da 41 yıl aradan sonra CHP'den Milletvekili seçilen Gürsel Erol, “yılın milletvekili” ödülüne layık görüldü.  Milletvekili olarak sadece Gürsel Erol’un ve birçok davetlinin katıldığı törende, farklı alanlarda da ödüller verildi.

BARIŞ PINARI HAREKATI'NA TAM DESTEK

Ödülünü Kamu-Der Genel Sekreteri Fehime Subaşı'nın elinden alan ve bu ödülden dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Milletvekili Erol, “Barış Pınarı Harekâtı’nda Türk Silahlı Kuvvetlerimize başarılar dilerim. Şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Biz siyasetçilerin tabi ki partilerimize karşı sorumluluklarımız vardır ama itaatimiz ve bağlılığımız devlete olmalıdır. Amacımız ve görevimiz devletin devamlılığı, vatanın bölünmez bütünlüğünü, milletimizin birlik ve beraberliğini korumaktır” dedi.

ÖRNEK MİLLETVEKİLİ

Mensup olduğu CHP’nin reddiyeci ve hizmetleri yok sayan  katı ve klasik muhalefet anlayışına rağmen, hem iktidar milletvekilleri hem belediye başkanları hem de il valileri ile yapıcı ve çözümcül bir hizmet anlayışını hakim kılarak ve sadece eleştiri yapma yerine çözümün bir parçası olmayı tercih eden Gürsel Erol’un bu yapıcı ve örnek siyaset tarzı dikkatlerden kaçmayıp ödül kazandırması Elazığ için de önemli bir başarı oldu.