Orhan Kaynak yurtdışına gidiyor!

Birevim Elazığspor'un tarihinde yaşadığı en zor günlerde birlik – beraberliğin tek temsilcisi olan Teknik Direktör Orhan Kaynak, Hakimiyet Gazetesi'ne değerlendirmeler yaptı

Orhan Kaynak yurtdışına gidiyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’de küme düşen Birevim Elazığspor’da sezonun ilk yarısında görev yapan ve sergilediği özverili mücadele ile herkesin takdirini kazanan Teknik Direktör Orhan Kaynak’la bir telefon görüşmesi gerçekleştirdik. Takımın peynir – ekmekle kahvaltı yaptığı zor günlerde büyük fedakarlıklar yapan ve gemiyi terk etmeyi son ana kadar mücadelesini sürdüren başarılı çalıştırıcı, tüm imkansızlıklara rağmen ligin ilk yarısında takımı 15. basamakta tutup görevinden ayrılmıştı. Daha sonra Boluspor’da görev yapan genç teknik adam bu takımda umduğunu bulamayarak görevine veda etti. Spor Müdürümüz Hüseyin Kabukçu’ya değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Orhan Kaynak, yeni sezon için Fas’ın en üst düzey ligi olan Botola Pro ekiplerinden Raja Casablanca’dan bir teklif aldığını ve görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Başarılı çalıştırıcı anlaşma sağlanırsa Fas’ta görev yapacak olan ilk Türk Teknik Direktör olma unvanının da sahibi olacak.

Elazığspor’daki geçmiş günleri unutmanın da zor olduğunu dile getiren Kaynak, yeni sezon için başarı temennisinde bulundu.