Orak: 'BOTAŞ'ı yenebilecek güçteyiz'

Elazığ'ın kadın basketbolundaki süper lig ekibi B. Elazığ İl Özel İdare'de başantrenör Olcay Orak, BOTAŞ ile deplasmanda oynayacakları maçta galibiyet hedeflediklerini söyledi

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Orak: 'BOTAŞ'ı yenebilecek güçteyiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden B. Elazığ İl Özel İdare, ligin 10. haftasında BOTAŞ’a konuk olacak. Çalışmalarını kendi tesislerinde başantrenör Olcay Orak refakatinde devam ettiren Elazığ ekibinde hedef deplasman şanssızlığını kırmak. Üst üste Galatasaray, Beşiktaş ve Hatay Büyükşehir Belediye deplasmanlarından eli boş dönen Bordo-Beyazlılar, BOTAŞ karşısında galibiyet hedefliyor.

“FENERBAHÇE MAÇINA KADAR…”

Çift antrenmanla çalışmalara başladıklarını ifade eden başantrenör Olcay Orak, “Cuma gününe kadar burada antrenmanlarımızı yapacağız ve daha sonra cumartesi BOTAŞ’la maç oynayacağız. Herhangi bir sakatlığımız yok. İyi bir hafta sonu geçirdik ve Ormanspor’u çok iyi bir basketbolla yendik. Kazanabilecek güçteyiz. BOTAŞ’ta çok değerli oyuncular var. Her ne kadar iki yabancı oyuncusu takımı terk etse de İsveç Milli takımının iki numarasını aldılar. A Milli takımımızın forvetleri var kadrolarında. Maçının öneminin farkındayız. Orman maçından sonra bu maçı da kazanıp bir seri yakalamak istiyoruz. Önümüzdeki hafta içinde de Çukurova Basketbol maçımız var. Bir seriyle 4 Ocak’a kadar Fenerbahçe maçına hazır olmak istiyoruz” dedi.

“BEŞİKTAŞ MAÇI BİZİM HATAMIZDI”

Deplasman maçlarında bir şanssızlık yaşadıklarını dile getiren Orak, “Hatay maçını nasıl kaybettiğimizi herkes biliyor. Galatasaray maçında şanssızlıklarımız oldu. Beşiktaş maçı bizim hatamızdı. BOTAŞ deplasmanında kötü oynayacağımızı düşünmüyorum. Zor bir deplasman ama BOTAŞ’ı yenebilecek güçteyiz. Kupa sıralaması için iyi bir yerde olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Orak son olarak Ankara’da yaşayan sporseverleri maça beklediklerini kaydetti.

MİRAY ŞAHİN: “ANTRENÖRLERİMİZİ BİZİ ÇOK DESTEKLİYOR”

Geçen hafta Ormanspor’u yenerek önemli bir galibiyet aldıklarını ifade eden takımın oyun kurucusu Miray Şahin, “Motivasyonumuz yüksek ve BOTAŞ maçına iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Müdafaa öncelikli çalışıyoruz ve galibiyet umuyoruz. Hepimiz buraya gelip bireysel olarak da çalışıyoruz. Antrenörlerimiz bizi çok destekliyorlar. Performansımız bu yüzden artıyor. Biz bir aradayız hep düşeni kaldırıyoruz, iyi olanı destekliyoruz. Hem saha içinde, hem de kenardan destek vermeye çalışıyoruz” diye konuştu.

MANOLYA KURTULMUŞ: “ÇOK İYİ BİR PERFORMANS YAKALADIK”

Çok iyi bir seri yakaladıklarını ifade eden Manolya Kurtulmuş, “Çok formdayız. Ekstra bir sakatlığımız olmazsa her şeyin yolunda gideceğine inanıyorum. Takım arkadaşlarımla iyi bir performans yakaladık. Umarım böyle devam ederiz ve ligin ilk yarısını bitiririz. İç sahada seyircimiz büyük destek bizim adımıza. Deplasmanda da umuyorum ki forma gireriz” ifadelerini kullandı.