ÖNCE PARKLARI GÖR!

Elazığ İl Özel İdaresi  tarafından Sivrice ilçesinde yapılan Zipline, Macera Parkı ve Dev Salıncak tesislerinin bakımsızlığı ve personel görevlendirilmemesi sonucunda çalıştırılamaması elbette üzücü bir olay. Bu konu Sivrice Belediye Turgay Gündoğan'ın da gündemine girmiş ve belediye olarak bu tesislerin işletmeciliğine talip olduklarını ifade etmiş.

ÖNCE PARKLARI GÖR!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Duyarlı bir yaklaşım ve çözümcül bir öneri. Başkanı bu davranışından dolayı tebrik ediyoruz. Ancak Sivrice Belediyesi’nin bu konuda da sicili çok da temiz değil.

Zira geçmiş dönemde Başkan Ebubekir Irmak  ve Elazığ Belediyesi tarafından yapılan devasa parkların halini anlaşılan Başkan Gündoğan hiç görmemiş.

Aydınlatmaları, kameriyeleri, oturma gurupları ve otomatik sulama sistemleri ile anahtar teslimi kendilerine devredilen parkların bırakın bakım, onarım ve temizliği, sulaması bile yapılmadığı için tüm çimler ve ağaçlar kurumuş durumda.

Şimdi siz kendi görev alanınızda olan ve ilçenin vitrini ve vizyonu olan parkların içler acısı halini görüp de bunlarla ilgili çalışmayı yapmayacaksınız, ardından da yeni tesislerin işletmeciliğine talip olacaksınız.

Sayın başkan, lütfen pazartesi sabahı sizlerin hiçbir emeği ve katkısı olmasa da geçmişte yapılan o güzelim parkları bir gezin ve bizlerin ne demek istediğini vicdanınızda yorumlayın. Çünkü biz gittik ve içimiz parçalandı. O kadar masraf, o kadar itina ve sonunda alabildiğine sorumsuzluk ve ilgisizlik…