Ömer Serdar'dan Öğretmenler Günü Mesajı

Elazığ AK Parti Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ömer Serdar, Öğretmenler Günü için bir mesaj yayımlayarak, 'Öğretmenler, çocuklarımız için, geleceğimiz için bir umut ışığıdır ve aydınlık yarınlarımızın maharetli mimarlarıdır.' dedi.

Ömer Serdar'dan Öğretmenler Günü Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Serdar, yayımladığı mesajda şunları ifade etti: “İnsanı en ideal şekilde eğiterek geleceğini inşa etmek gibi son derece kutsal bir vazifeyi icra eden bütün öğretmenlerimiz bizim için özel bir yere sahiptir. Öğretmenler, çocuklarımız için, geleceğimiz için bir umut ışığıdır ve aydınlık yarınlarımızın maharetli mimarlarıdır. Geleceği devralacak olan yavrularımızı sevgiyle, eğitimle, öğretimle besleyen öğretmenlerimiz, bir insan yetiştirmenin verdiği mutluluk ile görevlerin en soylusunu icra ederler. Geleceğimizi, hiç tereddütsüz emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz kendilerine duyulan güvenin mesuliyetini bir ömür boyu taşırlar. Öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir.

Tarihimizde, kültür ve medeniyetimizde, öğretmenlerimiz anne ve babalarımız kadar değerli, anne ve babalarımız kadar kutsal ve saygıya layıktır. Bir harf öğretenin huzurunda hürmetle eğilmek, bizler için iftihar vesilesidir.

Değerli öğretmenlerimiz; kutsal bir mesleği icra etmenin onurunu taşıyorsunuz. Yarınımız sizlere emanettir. İdealini ve heyecanını daima taze tutan, kendini her zaman yenileyen siz öğretmenlerimiz sayesinde ülkemiz, her alanda kalkınmış ve gelişmiş bir Dünya devleti haline gelecektir.

Kıymetli öğretmenlerimiz, sizler nesillerimizi emanet ettiğimiz ve geleceğimizi inşa eden yüce gönüllü “sevgi elçileri”siniz. Çocuklarımız ve gençlerimizin yetiştirilmesinde, dolayısıyla ülkemizin şekillenmesinde, öğretmenlerimizin gösterdiği özveri ve emeğe yürekten teşekkür ediyoruz.

Kutsal görevlerinin bilinciyle, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada aynı şevk ve heyecanla vazifelerini yerine getireceklerine inandığımız aydınlık geleceğimizin mimarı öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularımla kutlarken, meslek hayatlarında başarılar diliyor ve şahsım adına üzerimde emeği olan bütün öğretmenlerime şükranlarımı sunuyorum.”