ÖMER KOÇ, İL GENEL MECLİS ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

31 Mart 2019'da gerçekleşecek Mahalli Yerel İdareler Seçimi İçin Milliyetçi Hareket Partisinde Elazığ Belediye meclis üyeliği aday adayı müracaatları devam ediyor.

ÖMER KOÇ, İL GENEL MECLİS ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu kapsamda Ömer Koç, aday adaylık resmi başvurusunu MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver’e teslim etti.

Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden Elazığ İl Genel Meclis Aday Adaylığı için dilekçesini veren Koç, "Allah Gönlümüze kalbimize göre versin, Benim hedefim hiç bir zaman mevki makam değil amacım sadece millete hizmet, halka hizmet hakka hizmet diyerek yola çıktım. Bu nedenle Partimden, yani Milliyetçi Hareket Partisinden Elazığ İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığım müracaatımı yaptım. Diğer aday adayı tüm arkadaşlara başarılar dilerim." dedi.

ÖMER KOÇ KİMDİR?

25.01.1990 Elazığ sivrice doğdu, ilk orta ve lise öğrenimini Elazığ’da Üniversite öğrenimini Eskişehir Anadolu üniversitesi maliye bölümünde tamamladı. Koç, Ülkü Ocaklarında Ortaöğretim Üniversite ve Ocak ikinci Başkanlığı görevlerinde bulundu. Halen Elazığ MHP il yönetim kurulu üyesi olan Koç, 7 yıldır sağlık alanında faaliyet gösteren ticari işletmede yöneticilik yapıyor.