OLMADI YAR!

Müslüm Gürses bir şarkısında dile getiriyordu sevdiğine olan sitemini 'olmadı yar' kelimeleriyle… Ancak son günlerde öyle görüntüler ve manzaralar yaşadık ki bizler de 'Olmadı Gakkom' demekten kendimizi alamadık.

OLMADI YAR!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bizler de her köşesinde bir erdem ve fazilet taşıdığıyla her dem gurur duyduğumuz ve yabancılara ballandıra ballandıra anlattığımız sekiz köşe şapkadaki değerlerimiz epey yara almış.

Elbette münferit olayları genelleyerek peşin hükümlü davranarak, tüm hemşerimizi zan ve töhmet altında bırakacak değiliz.  Ama sosyal medyada az da olsa olmadık şeylerle karşı karşıya geliyoruz.

İhtiyacı olmadığı halde çadır alıp evinde istif edenler, yine çok acil bir ihtiyaç dorumu göstermemesine rağmen yapılan gıda, sıcak aş ve diğer yardımlardan alarak gerçek mağdurların hakkına göz dikenler.

Hele hele daha bir hafta önce verdiği ilanda dairesinin fiyatını 800 TL iken 1500-2000 TL yapanlar, satılık evlerini 300 bin ’den 450 bine çıkartanlar….

Bu ve benzer olaylar belki sayıca azdır ve belki de yapılan yanlışlıklardan dönülmüştür ama inanın bu tür eylemlerle gakko kelimesi yan yana durmayacak, duramayacak kadar tezat  kelimeler.

Haydi, sevgili hemşerilerimiz! Özümüz bu değil bizim. Özümüze ve aslımıza dönelim. Böylesine acılı bir günde bizlere bir daha “olmadı gakkom” dedirmeyin bizlere.