OH NE 'İYİ'!

OH NE 'İYİ'!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, son zamanlarda gurup toplantısında her hafta bir mağduru kürsüye çıkartıp sözü ona veriyor.

Geçtiğimiz hafta, partisinin grup toplantısının bir bölümünde kürsüyü Ankara Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İsa Güven'e bırakan Akşener, Salı günkü gurup toplatısında ise "İşsizlik azalıyor diyenlere inat, gerçekte gençler ne düşünüyor tüm Türkiye duysun diye sözü ve kürsüyü Serhan'a bırakıyorum." diyerek sözü Serhan Koray Çiftçi’ye bıraktı.

Kürsüye çıkan ve işsiz kaldığından ümitsiz olduğundan bahseden, Türkiye'de durumun kötü olduğunu anlatan Serhan, İYİ Partililer tarafından uzun süre alkışlandı.

Ancak, kürsüde icra edilen bu  tiyatronun mumu yatsı bile olmadan söndü ve Meral Akşener’in işsiz ve ümitsiz diye kürsüye çıkardığı genç Serhan’ın lüks mekanlarda eğlence görüntüleri, sosyal medyada paylaşılmaya başlandı.

Sıradan bir genç bile, yılların siyasetçisi Meral Hanım’ı aldatabiliyorsa, daha doğrusu İYİ Parti kurmaylarını ayakta uyutabiliyorsa bu genç ne işsiz kalır ne de parasız..

İşsiz ve parasız olmadığı da zaten resimlerden görünüyor. Bir bardak çay fiyatının 8-10 TL olduğu kafelerde fink atan ve partilerin vazgeçilmez figürü ve aktörü ola Serhan gencimiz, anlaşılan aktörlük yeteneğini biraz abartmış ve varlık içinde yüzdüğü halde, yokun yolcusu rolünü epey güzel oynamış. İYİ Parti’nin iyi ve temiz kalpli insanları da bu tiyatrodan o kadar çok etkilenmişti ellerinin içi patlayıncaya kadar alkışlamışlar.

Biz de Serhan genci bu öz güveni ve profesyonel oyunundan dolayı İYİ Partilileri keklediği için alkışlıyoruz. Yolun açık olsun Serhan Kardeş…