Öğretmenlik Mezunu Abdulkadir'in Cesedi Baraj Gölünde Bulundu

Kübra Kabukçu/Elazığ'ın Baskil ilçesinde, 6 gün önce ailesine haber vermeden evden çıkan ve bir daha haber alınamayan Abdulkadir İkis'in  (24) cesedi bulundu.

Öğretmenlik Mezunu Abdulkadir'in Cesedi Baraj Gölünde Bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Olay, geçen çarşamba günü Hacımehmetli köyünde meydana geldi. Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilimler Öğretmenliği mezunu Abdulkadir İkis, iddiaya göre ailesine haber vermeden evden çıktı ve geri dönmedi. İkis'ten haber alamayan yakınları, bölgede arama çalışması başlattı. Arama çalışmalarından sonuç alınamayınca durum jandarma ve AFAD ekiplerine bildirildi. Ekipler, ihbar üzerine bölgede arama çalışması başlattı. 

Yapılan aramalar da Abdulkadir İkis’in kıyafetleri Karakaya Baraj Gölü kıyısında bulundu. Bunun üzerine Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği’nden dalgıçlar sevk edildi. Olay yerine giden dalgıç polisler, hazırlıklarını yaparak baraj gölünde arama çalışmalarına başladı.

 Dalgıç polislerin yaptığı arama da İkis’in cesedi Hacımehmetli köyü yakınlarındaki  Karakaya Baraj Gölünde bulundu.Dalgıç polisler tarafından çıkartılan İkis’in cesedi,otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.