ODA TV'NİN AYASOFYA HAZIMSIZLIĞI

HALKA HİZMETİ VE ONLARLA HEP İÇ İÇE OLMAYI KENDİNE ŞİAR EDİNEN ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI'NIN KORONAVİRÜS TESTİNİN POZİTİF ÇIKMASI ŞEHİRDE ÜZÜNTÜ YARATIRKEN, GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAĞDI. ODA TV'NİN BU DURUMU BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI'NIN AYASOFYA CAMİNİN AÇILIŞINA KATILMASIYLA BAĞDAŞTIRMASI İSE TEPKİ VE İNFİALE SEBEP OLDU

ODA TV'NİN AYASOFYA HAZIMSIZLIĞI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Göreve geldiği günden beri halk için  halkıyla birlikle yürüyen ve yüzlerce hizmeti hayata geçiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın  koronavirüs testi pozitif çıktı.

Çevresinden bir kişide koronavirüs görülmesi üzerine Başkan Şerifoğulları  koronavirüs testi yaptırdı. Başkan Şerifoğulları’nın da testi pozitif çıkınca tedbir gereği 14 gün evinde karantinada kalması ve bu süre içerisinde kimse ile görüşmemesi kararlaştırıldı.

SAĞLIĞI VE MORALİ ÇOK İYİ

Koronavirüs salgınının çıktığı ilk günlerden beri halkımızın sağlığını korumak ve bulaşma riskini en aza indirmek amacıyla Elazığ Belediyesi olarak her türlü önlemi alan, toplu kullanım alanlarını sık sık ilaçlayıp dezenfekte eden, toplu ulaşım araçları, iş merkezleri, camiler, yoğun kullanılan park ve bahçelerde çalışmalar yaparak halkımızı salgından korumak amacıyla önemli çalışmalar gerçekleştiren Başkan Şerifoğulları’nın bu gayreti hep takdir edildi ve bu çalışmalar sebebiyle ilimizdeki vaka sayısı hep az sayıda kaldı.

KURALLARA HEP UYDU

Halka hizmet için her zaman sahada olan, çalışmalarını ekiple birlikte temizlik, maske, mesafe ilke ve hassasiyetiyle yapan Başkan Şerifoğulları, tüm bu önlemlere rağmen bir yakınından aldığı virüs sebebiyle hastalığa yakalandı.

Genç olması ve vücudunun direncinin yüksek olması sebebiyle sağlığının ve moralinin yerinde olduğu ifade edilen Başkan Şerifoğulları, sosyal medya hesabından da açıklama yaparak hemşerilerine seslendi.

ODA TV’NİN AYASOFYA NEFRETİ

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın  koronavirüs testi sonucunun pozitif çıkması, ülkemizde karanlık mahfil ve odaların sözcülüğünü yapan, milli çıkarlarımız ve manevi değerlerimiz üzerinden  her zaman manipülatif  haberler yapan Oda Tv’nin gerçek ve ülke düşmanlığı yüzünü ve medya anlayışını bir kez daha göstermesine sebep oldu.

Başkan Şerifoğulları’nın son birkaç gün içinde virüsü bir yakınından alması gerçeğine rağmen, olayı çarpıtarak ve 24 Temmuz’da Ayasofya’nın ibadete açıldığı gün Cuma namazına katılması sebebiyle hastalığa yakalandığı gibi gerçeği yansıtmayan ve Ayasofyanın ibadete açılması olayını hala hazmedemediğini çok bariz bir şekilde  ortaya koyan haberi yapan Oda TV’ye hem Başkan Şerifoğulları’ndan hem de hemşerilerimizde tepkiler yağdı.

SALGIN ÜZERİNDEN DİNİ DEĞERLERE SALDIRI

15 gün önce gerçekleştirilen Ayasofya’nın açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın davetiyle katılan, açılıştan sonra ilimize gelerek virüsten korunma şartlarını yerine getirerek hizmetlerini aralıksız sürdüren ve Başkan Şerifoğulları’nın son iki günde virüsü kapmasının açıklanmasına rağmen Oda Tv’nin böylesine bir çarpıtma yapması ve tüm medya etik kurallarını yok sayarak salgın üzerinden dini değerlere saldırması Başkan Şerifoğulları’nın  da açıklama yapmasına sebep oldu.

Başkan Şerifoğulları’nın açıklaması şöyle:

“Değerli Hemşerilerim;

Şükürler olsun 24 Temmuz'da, Ayasofya-i Kebir Camii'nde cuma namazı kıldık. Fakat virüse yakalanmamız ile Ayasofya-i Kebir Camii'nde kıldığımız namaz arasında bir bağdaştırma yapılmaya çalışılmaktadır.

Doktorlarımız, açıklamalarında virüsün bulaşma zamanının 24 Temmuz'dan sonra, yakın zamanda gerçekleştiğini belirtmektedirler.

‪İletişim bölümlerinde eğitim gören öğrencilerimiz için, bu karanlık odanın yaptığı haber, manipülatif haberin nasıl yapıldığına dair çok iyi bir örnek teşkil etmektedir.

‪Bu çirkin bağdaştırmayı kınıyor, asılsız haber yapmaya çalışanları da samimiyet ve doğruluğa davet ediyorum.

‪Sağlığımla ilgili endişe duyup arayan, mesaj gönderen dostlarımıza, büyüklerimize ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Elhamdülillah sağlık durumumuz iyi, siz değerli hemşehrilerimin de koronavirüsle mücadelede sağlığına dikkat etmelerini temenni ediyorum.

Lütfen Maske, Mesafe, Hijyen Kurallarına Özenle Riayet Edelim.”

BU DA GEÇER BAŞKANIM

Yakın çevresinden kaptığı koronavirüs sebebiyle tedbiren 14 gün karantinada kalacak olan Başkan Şerifoğulları’nın birçok zorluğu yendiği ve üstesinden geldiği gibi bu hastalığı da tez zamanda yenip çok sevdiği ve hizmet etmekten gurur duyduğu Hemşerileri ile buluşacağı günü iple çekiyor.

Hakimiyet ailesi olarak Başkanımıza bir kez daha geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyoruz.