O SES'TE 'ELAZIĞ ZAFERİ'

O SES'TE 'ELAZIĞ ZAFERİ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

O ses Türkiye hemen hemen her evde ilgiyle takip edilen bir ses yarışması programı. Seyircisinin eğlenceye doyduğu, yarışmacıları ile göz dolduran bir program.

Kimi yarışma katılımcılarının sesleri yalnızca kulağa değil bazen yüreklere değiyor. Geçen hafta O Ses yarışmasından gelen; yüreklerimize dokunan, daha ilk dakikalarda aynı havayı soluduğumuzu hissettiğimiz özel bir ses daha duyduk.  Kimden mi bahsediyoruz tabi ki hem sevinç hem de gurur kaynağımız olan, O ses yarışmasına katılıp tüm jüri üyelerini kendine hayran bırakan Zafer Döner'den bahsediyoruz.  

Elazığ’da birçok mekanda sahne alan, Belediyemizin, Üniversitemizin sosyal organizasyonlarının yanında daha pek çok  vakıf, dernek  programlarında da yerini almış; hem tarzı hem tavrı hem de sesinin güzelliğiyle hafızalarda iz bırakan Zafer Döner kardeşimiz O ses yarışmasında sergilediği performansla hepimizin kıvanç kaynağı oldu.

Sanatçı Zafer Döner sergilediği performansla yarışmada seyirciler tarafından ayakta alkışlanırken; bizler de burada kendisini yürekten alkışladık. Nezaketi ve samimiyeti ile  bizlerin gönlünde taht kurup yarışmada  daha şimdiden gönüllerin birincisi olmayı başardı.

Hakimiyet ailesi olarak sanatçı Zafer'in zaferi göğüsleyeceğini umuyor tüm Elazığ’ın desteğini esirgemeyeceğini biliyoruz. Şimdi ise Zafer Dönerin yarışmadan bize yolladığı selamı aldığımızı  ve yanında olduğumuzu gösterme sırası bizlerde. Nasıl mı? Onu sahne aldığı mekânda daha yakından dinleyip ona güç vererek.