NÜFUSUMUZ YOK

Ağın Belediye Başkanı Yılmaz Serttaş,Hakimiyet Gazetesine önemli açıklamalarda bulundu.

 NÜFUSUMUZ YOK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erkan BAY/Ağın Belediye Başkanı Yılmaz Serttaş,yaptığı açıklamada,’’ “İlçemizin gelişmesi ve kalkınması için hemşerilerimizin ikametgahlarını Ağın’a almaları gerektiği” ifade etti..

İLLER BANKASINDAN GELEN PAY NÜFUSA GÖRE BELİRLENİYOR

Yılmaz Serttaş,’’Büyüyen ve gelişen bir Ağın için vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum.İlçemizin hizmet ve yatırımları ile İller Bankasından gelen payı nüfusa göre belirleniyor. Artan her nüfus Ağın’ımıza yapılacak hizmetin de artması anlamına geliyor. Biz Ağın Belediyesi olarak ilçemizin her geçen gün daha gelişen bir ilçe olması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bu gayretimize hemşerilerimizin de nüfuslarını ilçemize alarak katkı vermelerini bekliyoruz. Gelişen ve büyüyen, yatırımların olduğu bir Ağın için ikametgâhlarımızı Ağın’a almamız gerekiyor.’’diye ifade etti.

 

İLÇEMİZİN NÜFUSU 1553’E DÜŞTÜ

Yılmaz Serttaş yaptığı açıklamada,’’Ağın ilçemizin nüfusu 1553’e düştü.Gün geçtikçe nüfus kaybımız oluyor. Ağın’ı seven tüm vatandaşlarımızın Ağın’ımıza yapacakları en büyük katkı ikametgahlarında 1. Adresi Ağını göstermek olacaktır.Vatandaşlarımızın ikametgahlarını ilçemize alması,belediye olarak hizmet kalitemizi arttıracaktır.’’dedi.

İKAMETGÂHLARINI AĞIN’A ALAN VATANDAŞLARA TAM DESTEK

İkametgâhlarını Ağın’a alan vatandaşlara Belediye olarak bütün desteklerini vereceklerini ifade eden Başkan Serttaş, ‘İkametgâhlarını ilçemize aldıran hemşerilerimizin kış aylarında kullanacakları odun ve kömür ihtiyaçları belediyemiz tarafından karşılanacaktır. Tüm hemşerilerimin gerekli hassasiyet ve özeni göstererek örnek vatandaşlığın gereğini yerine getireceğine inanıyorum. Halkımızı duyarlı olmaya ve nüfuslarını şirin ilçemiz Ağın’a almaya davet ediyorum.’’

 

AĞIN KÖPRÜSÜ İLÇEMİZE DEĞER KATTI

Ağın Köprüsünün Ağın’a büyük değer kattığını ifade eden Başkan Yılmaz Serttaş,’’Yapılan yeni köprümüz ilçemiz için çok büyük anlam ifade ediyor. İlçemizin değeri ve kalkınması için çok önemli.’’dedi.

 

AĞIN İLE KEMALİYE ARASI YOLUN YAPILMASI LAZIM

Başkan Serttaş,’’İlçemizin sorunlarından bir tanesi Ağın ile Kemaliye arasında bulunan yolun yapılmamasıdır. Eğer bu yol yapılırsa Ağın ile Kemaliye arası 30 kilometreye düşecek. Daha doğrusu Karadeniz’den gelen tırlar,Ağın’dan geçecek.’’dedi.

 

HENÜZ PROGRAMA ALINMADI

Ağın-Kemaliye yolunun henüz programa alınmadığını ifade eden Serttaş,’’Bu yol şuan için programa alınmadı.Bu yol yapıldığı takdirde Ağın ilçemiz kalkınacak.’’dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Önemli hizmetler yaptıklarını belirten Ağın Belediye Başkanı Yılmaz Serttaş,’’Belediyemiz çok önemli hizmetler yapıyor.Piknik alanları,gölün kenarında yürüyüş yollarıve Balıkçı lokantası için 3,5 dönüm yer ayırıyoruz.Kısacası ilçemiz kalabalıkmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyoruz.Ama nüfusumuz yok.İnşallah nüfusumuz artarsa ilçemiz daha güzel ve daha fazla kalkınmış bir yer olacaktır.’’dedi.