NEYİN PEŞİNDESİN NİHAL HANIM?

NEYİN PEŞİNDESİN NİHAL HANIM?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aylardan beri basın yayın organlarında FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Erol Olçok'un eşinin başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere Ak Parti yetkililerine salvoları okuyorduk.

İnanın bu paylaşımları da şahsen bizler eşini ve çocuğunu kaybetmenin kendisinde oluşturduğu tahribat ve ruh haline verdik.

Cumhurbaşkanı ve Ak Partililer de bizim gibi düşünmüş olacaklar ki Allah var bir gün olsun Nihal hanıma cevap niteliği taşıyacak bir beyanda bulunmadılar.

Şehit Erol Olçok ve oğlu Tayyip Olçok’un ruhlarını incitmemek  adına hep sessiz kaldılar ve sükutu tercih ettiler.

Taki Olçok ailesinden gelen açıklamaya kadar… FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Erol Olçok'un ailesi, ismi Davutoğlu'nun partisiyle anılan Nihal Olçok'un 2016 yılında eşinden boşandığını belirterek, "Nihal Hanım'ın soyadımızı kullanmasına rıza göstermiyoruz. Söz konusu beyanları, sadece Nihal Hanım'ın şahsi görüşlerinden ibarettir."

 Olçok ailesi bununla da kalmayarak Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Erol Olçok'un Nihal Olçok ile 2013'te anlaşmalı boşandığını belirterek şunları kaydetmişler:  "Nihal Süleymanoğlu'nun kamuoyuyla paylaştığı kimi sözlü ve yazılı beyanları, bu açıklamayı gerekli kılmıştır. Bu beyanlar, Olçok ailesi tarafından tasvip edilmemekte olup Olçok ailesini bağlamamakta ve şehit Erol Olçok'un hayattayken benimsediği değer ve ilkelerle ters düşmektedir. Söz konusu beyanlar, sadece Nihal Hanım'ın şahsi görüşlerinden ibarettir."

Olçok ailesinden yapılan yazılı açıklamada, şehit Erol Olçok'un Nihal Olçok ile evliliğini 2013'te anlaşmalı boşanmayla sonlandırdığı ve boşanmanın 4 Eylül 2013 tarihli mahkeme kararıyla kesinleştiği kaydedilmiş.

Hani Nihal hanımın o kadar atılıp tutulmasının sebebi de anlaşılmış oldu. Sen daha önce boşandığın ve hainlere karşı mücadele ederken şehit olmuş bir mümtaz şahsiyetin hakkın olmadığı halde soy ismiyle paylaşımlar yaparak sözüm ona algı operasyonu yapacaksın ve sonunda Davutoğlu ekibiyle siyasete soyunacaksın.

Valla kendi saflığımıza yanıyoruz şimdi. Ne kadar da iyi niyetliymişiz.   Muhalif medyanın yeni ilgisi  Nihal Hanımın yenilir yutulur cinsten olmayan  paylaşımlarını bile özel durumundan dolayı mazur görmüştük. Yok, yok anladım, bizden  bir şey olmaz.