NEREDE KALMIŞTIK?

Geçtiğimiz haftalarda Covid- 19 testi pozitif çıkan ve 14 günlük karantina süresini tamamlayan Elazığ Belediye Başkanı görevine ve hizmetlerine kaldığı yerden başlıyor.

NEREDE KALMIŞTIK?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Halka hizmeti halkla birlikte, onların görüş ve önerileri çerçevesinde hayata geçirmeyi yönetim anlayışının merkezine oturtan ve hizmet yürüyüşü gibi siyasi yürüyüşünü halkla birlikte yapan Başkan Şahin Şerifoğulları, belki de bu anlayışın bir yansıması olarak yakalandığı virüsü karantina günlerinde yendi ve yeniden hizmetlerinin başına geçmek için sabırsızlanıyor.

Başkan Şerifoğulları,  yaptığı sosyal paylaşımda da kendisine olan ilgiye şükran duygularıyla birlikte görüşlerini ortaya koydu:

“Sağlık durumumuz iyi. Hizmetlerimize devam etmek için en yakın zamanda görevimizin başında olacağız.

Bizleri arayarak geçmiş olsun dileklerini ileten; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Bakanlarımıza, Genel Başkan Yardımcılarımıza, Milletvekillerimize, arayıp soran, dualarını eksik etmeyen herkese teşekkür ederiz.”

Yeni bir heyecan ve moral ile şehrin sokakları kadar insanları da Başkanını sabırsızlıkla bekliyor.

Başkanımızın “nerede kalmıştık” diyerek başlayacağı hizmet atakları ve projelerini memnuniyetle izleyeceğiz. Ama yapacağımız bir şey daha var. Başkanımızın salgın ve ondan korunmak ile ilgili kurduğu cümlelere dikkat kesilmeli ve her harfini zihnimize kazıyıp harfiyen uygulamalıyız.

Tekraren geçmiş olsun, halkınla ve şehrinle yeniden buluşman kutlu olsun Başkanım…