NE 'ODA'YMIŞ MEĞER?

Ülkemizde bir yayın organı var ki tam evlere şenlik. Halkımızın değerlerine, manevi inançlarına, Ak Parti hükümeti yıpransın ve düşsün diye ülkenin ekonomisinin batmasına ve hatta müstemleke olmaya bile razı olacak kadar olaylara şaşı bakan ve her yayınıyla ihanet içinde olan ODA TV, basın tarihine geçecek derecede absürt haberlerine devam ediyor.

NE 'ODA'YMIŞ MEĞER?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz gün Covid- 19 testi pozitif çıkan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın bu virüsü 15 gün önce katıldığı Ayasofya’nın açılışı ve kıldığı Cuma namazına bağlayarak Ayasofya ve Cuma namazı özelinde genel olarak İslami değerlere kin kusan ve buradan hareketle Ak Parti düşmanlığı yapan ODA Tv, bu kez çok çok önemli ve yine basın tarihine örnek vaka olarak geçebilecek bir habere daha imza atmış.

İlk haberde Başkan Şahin Şerifoğulları’nın COVİD- 19 virüsünü Ayasofya’nın açılışında kıldığı Cuma namazına bağlayan Oda TV’nin acar ve mahir muhabirleri, yaklaşık 20 gün önce  başkan Şerifoğulları’nı  makamında ziyaret eden ilimiz Milletvekili Tolga Ağar ile birlikte çektiği resmi arşivden bulmuş ve altına “sosyal mesafe diyen Mehmet Ağar’ın oğlu korona çıkan AKP’li başkanla böyle poz verdi” cümlesini döşeyerek yine çok başarılı(?) bir gazetecilik örneği vermiş.

Bu olaya tepkisini koyan ilimiz Milletvekili Tolga Ağar ise sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı.

“Elazığ Belediye Başkanımızın Şahin Şerifoğulları’nın rahatsızlığından önce çekilen bir fotoğrafı, sağlık gibi insani bir konuda bile çarpıtma yaparak kullanmak, Oda Tv’nin bir haber merkezi değil, yalan merkezi olduğunu açıkça göstermektedir.

‪Sadece Covid-19 için değil, bu kirli zihniyete karşı da herkesi maske, mesafe  ve hijyen  tedbirlerine uymaya davet ediyorum.”

Milletvekili Tolga Ağar’ın da ifade ettiği gibi ODA TV zihniyeti Covid- 19 kadar tehlikeli ve kirli bir virüstür.

Oda TV’deki satılmış uşakların ve ülke düşmanlarının Ak Parti diye bir derdi var onu anladık. Son haberle de gördük ki artık nasıl bir kuyruk acıları ve unutamadıkları bir yaraları varsa Mehmet Ağar ile de ciddi bir sorun ve sıkıntıları var.

Kendisi Elazığ milletvekili iken ve haberlerine konu ettikleri resimde bizzat kendisi varken Tolga Ağar ismi yerine “Mehmet Ağar’ın oğlu” ifadesi bilinçaltındaki kin ve nefreti de çok net açık ediyor ve dışa vuruyor.

Bu iki haber de gösteriyor ki başta İyi Partili kardeşlerimiz olmak üzere bu tür yayın yapan odakların ve karanlık odakların gerçek yüzünü bir görün artık. Sırf Ak Partiye düşman, Tayyip Erdoğan’a düşman diye artık paylaşmayın ODA TV haberlerini.

ODA TV gazeteciliği bırakmış ve kirli mahfillerin tetikçiliğini yapmaya koyulmuşken ve hazır Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın Covid- 19 hastalığı üzerinden manipüle haberler yapmaya başlamışken bir tüyo da biz verelim kendilerine.

Bilindiği gibi Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu’nun da covid- 19 testi pozitif çıkmış ve 14 gün karantina dönemine başlamıştı.. Tabi buraya kadar ODA TV’lik bir haber yok. Ama Oda TV, Nazif Bilginoğlu’nun Allah kendilerine rahmet etsin,  hem babasının hem de dedesinin Elazığ’da uzun yıllar müftülük yaptığını bilselerdi eminiz bu konuda da çok ilginç bir haber yaparlardı.

Hani müftü oğlu camiye gider ve cemaatle çokça hasbihal eder ya… İşte sana ODA TV’lik haber. “Camiler Corona yuvası. Müftünün oğlu coronaya yakalandı”.

ODA Tv’de böyle bir haber yapma potansiyeli var mı? İlk iki habere bakarsak hayda hayda var.

Rabbim bunların şerrinden korusun.

Bu vesile ile Başkanımız Şahin Şerifoğulları başta olmak üzere tüm Şerifoğulları ailesine ve Başkan Yardımcımız Nafiz Bilginoğlu’na tekraren geçmiş olsun ve acil şifalar dileklerimizi iletiyoruz.