NE DRAMLAR VAR?

Zaman zaman şaşalı ve debdebeli hayatlar yaşayan ünlülere özenmişlerimiz ve imrendiğimiz olmuştur. Yaşadıkları mekanlar, kullandıkları arabalar, yazlık villalar, tatiller, hediyeler ve giysiler….

NE DRAMLAR VAR?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her birinin paha biçilmez değerleri olan lüks yaşamlarını altında hüzün hikayeleri de zaman zaman medyaya yansıyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına bağlanan şarkıcı Hilal Özdemir, eski eşi tiyatro oyuncusu Hazım Körmükçü'nün nafakasını ödemediğini ve ekonomik olarak zor günler geçirdiğini anlatmış ve eşi Körmükçü’nün iki kez intihara kalkıştığını da söylemiş.

Canlı yayında gözyaşlarına boğulan Özdemir, pandemi sürecinde ekonomik olarak dara düştüğünü şu sözlerle dile getirmiş: "Kızılay'a başvurdum, yardım geldi ama erzak 10 gün yetti. Evde hiçbir şey kalmamıştı, mahalle muhtarına başvurdum. Hayatın gerçeği bu. Sanatçı olmam rahat geçindiğim anlamına gelmiyor. Bu pandemi sürecinde çocuklarıma bakmaya çalışıyorum. Kiramı ödeyemiyorum. Bayrama erzak alarak girdim.”

Pandemi sürecinde yaşanan ekonomik çöküşün sanatçı cephesindeki en çarpıcı ve son örneği elbette Hilal Özdemir değil. Hem sanat camiasında hem de iş dünyasında Hilal Özdemir’in benzer hallerini yaşadığı halde sırf mahcup olmama ve gururunu koruma adına köşesine çekilen geçmişin varlık ve zenginliğinden bu günlerde yokluğa ve yoksulluğa duçar olan ne hayatlar ve her gün kahrolan nice hayatlar var.

Hilal Özdemir olayı da gösterdi ki,  insanların yakın çevrelerini çok iyi gözlemlemeli. Zengin de olsa fakir de olsa kolu komşu ve akraba izlenmeli ve imkânlar çerçevesinde ama her halükarda çok aşikâre etmeden destekler sağlanmalı.