NAZARA MI GELDİ?

10 Ocak çalışan Gazeteciler Gününde CHP Milletvekili Gürsel Erol, ' Elazığ denince iki değer öne çıkıyor: Biri ulusal düzeyde haber ve köşe yazısı yazabilen basın mensupları, diğeri de Özel İdare Kadınlar Basketbol takımı dedi ve olan oldu.

NAZARA MI GELDİ?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bugüne kadar  adı başarılarla ve şampiyonlukla anılan takımımız İzmit Belediyespor’a yenildi ve bizleri üzdü.

CHP milletvekili Gürsel Erol bu konuşmayı 10 Ocak akşamında ve Akgün Otel toplantı salonunda tüm medya mensupları önünde yaptı ve takım bir gün sonra yani 11 Ocak günü kendi sahasında çıktığı maçta  yenildi ve şehri üzdü.

Milletvekilimiz Gürsel Erol’daki nazar da böylece tescillenmiş oldu. Şimdi takımın yenilmesi belki şehri üzdü ama ya Erol’un gazetecilerin yüzüne karşı söylediği “şehrin en önemli değeri gazetecilerdir” sözüne ne demeli.

Ya o nazar biz basın mensuplarını da gelir dayanırsa. Ya bu nazar bizleri de bulursa… Değerli meslektaşlarım!  Dostane uyarımızdır. Görüldü ve test edildi ki Milletvekili Erol’un nazarı öyle sıradan bir nazar değil. Bir gün sonra kendisini gösteren etkili bir nazar. Siz siz olun bugünlerde trafikte dikkatli olun, yazılarınıza dikkat edin, patronlarınızla iyi geçinin, hele üst yöneticilerle asla polemiğe girmeyin. Ağam-paşam muhabbeti en iyisi bu günlerde…

Tabi tüm bunlar latife… Gürsel Erol’un başarıları takdir etmesi güzel ve hakkı teslim etme anlamında duyarlı bir tavır. Basketbol takımızın yenilmesi de sporun doğasında olan bir sonuç.

Dememiz o ki, biz hep şehrimiz için, halkımız için nazar değecek başarılara imza atalım. Sonuçta Allah’ın dediği olur…