MÜSİAD, UŞAK YOLCUSU

MÜSİAD, UŞAK YOLCUSU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şubesi Uşak Şubesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 99. Genel İdare Kurulu Toplantısına gidiyor.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD),Şube başkanları ve Birçok sektör kurul temsilcisinin de aralarında bulunduğu üyeleriyle birlikte Uşak’ta buluşuyor.

20-21 Temmuz 2018 tarihlerinde MÜSİAD Uşak Şubesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 99. Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısına “BOR” konu başlığıyla gerçekleştirilecektir.

MÜSİAD'ın ulusal anlamdaki en büyük organizasyonlardan biri olan GİK toplantısında bu kez ‘Bor’ enerji konu Başlığı ile İşadamları, tarafından görüşülecek.

MÜSİAD’ın bu zamana kadar gerçekleştirdiği her programı yol gösterici ve ışık saçıcı olarak gördüğünü belirten Başkan Uzun “MÜSİAD’ı gerek ülkemizin ekonomik yapısına gerek sosyal yapısına en önemlisi de hükümetimizin çalışmalarına katkı sağlayıcı olarak gördük. Bu açıdan düzenlenen bu toplantıdan güzel sonuçlar çıkacağına inanıyorum dedi.

ELAZIĞ HEYETİ DE GİDYİOR

Uşak şubesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan 99. GİK Toplantısına MÜSİAD Elazığ Şubesi’nden Şube Başkanı Hasan Uzun, Başkan Yardımcısı, Mehmet Özeren ile Üyeler Mustafa Demirpolat ve Ahmet Ufuk Adalı katılacak.