MUHTEŞEM PERİLER!

Elazığ İl Özel İdare, Çankaya Üniversitesi karşısında da galip gelerek, süper lig serüvenine kayıpsız devam etti

MUHTEŞEM PERİLER!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kübra Kabukçu

Herbalife Nutration Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 3. Haftası’nda Elazığ İl Özel İdare deplasmanda Çankaya Üniversitesi ile karşılaştı.

26 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te Ankara Spor Salonu’nda oynanan ve CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İl Özel İdare Eski Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu ile kulüp başkanı Sabahattin Uçar’ın da tribünden takip ettiği maça temsilcimiz; Nihan Demirkol, Kübra Erat, Lauren Ervin, Kia Vaughn ve Riquana Williams 5’i ile başladı.

Maça etkili başlayan başkent ekibi ilk periyodu 25-19 önde tamamladı. İkinci periyotta temsilcimiz toparlansa da devreye Çankaya Üniveristesi’nin 42-40’lık üstünlüğü ile girildi. Mücadelenin üçüncü çeyreğinde de oyun disiplininden kopmayan ev sahibi takım, son periyoda 61-55’lik avantajla girdi. Mücadelenin nefesleri kesen son periyodunda yabancı oyuncularının oyuna ağırlığını koymasıyla temsilcimiz salondan 85-76’lık galibiyetle ayrılmasını bildi.

Birevim Elazığ İl Özel idare’den Lauren Ervin 22 sayıyla galibiyette başrol oynarken, Kia Vaughn 18, Kübra Erat 16 ve Riquna Williams 12 sayıyla oynadı.

Ligde 3’te 3 yaparak yoluna emin adımlarla devam eden potanın perileri, gelecek haftayı fikstür gereği maç yapmadan “bay” olarak geçecek.