Muhteşem geri dönüş!

Temsilcimiz Elazığ Belediyespor 2-0 geriye düştüğü maçta Ağrı 1970 Spor'u deplasmanda 3-2 mağlup etti

Muhteşem geri dönüş!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’ta ikinci yarının ilk hafta maçında temsilcimiz Elazığ Belediyespor FK, deplasmanda Ağrı 1970 Spor’la karşılaştı. Pazar günü saat 13.00’te Ağrı Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadı’nda oynanan ve Ankara Bölgesi Hakemi Alkım Aksoy’un düdük çaldığı maça temsilcimiz Ogün, Hayrettin, Burak Kavlak, Burak Keskin, Can, Nihat, Tuncay, Semih, Mazlum, Oktay ve Gökhan Aydaş onbiriyle çıktı.

-12 derece sıcaklıkta oynanan maça etkili başlayan ev sahibi takım 5. dakikada Oğuzhan Yıldırım’ın golüyle 1-0 öne geçti. 24. dakikada Selçuk Kaban’ın golü ile farkı 2’ye çıkaran Ağrı ekibi bir nebze rahatlasa da 36. dakikada sahneye çıkan Gökhan Aydaş durumu 2-1 yaptı. İlk yarı Ağrı ekibinin üstünlüğü ile tamamlandıktan sonra ikinci yarıda Elazığ Belediyespor daha etkili oldu. 78. dakikada Semih’in yerine oyuna dahil olan yeni transfer Ahmet Gökbayrak 82. dakikada sahneye çıktı ve skora denge getirdi. 83. dakikada ilk golün sahibi Gökhan Aydaş bir kez daha fileleri havalandırdı ve durumu 3-2 yaptı. +6 dakika uzatma verilen maçtan başka gol sesi çıkmayınca mücadele temsilcimizin 3-2’lik galibiyetiyle sona erdi.

Bu sonucun ardından Elazığ Belediyespor FK puanını 20’ye yükseltirken, Ağrı 1970 Spor 21 puanda kaldı. Temsilcimiz gelecek haftayı fikstür gereği maç yapmadan bay olarak geçecek.