Muhtar Acar, 'Kesinlikle satışı olamayacak, devir edilmeyecek'

Erkan BAY/Akpınar Mahallesi sakinleri  Özelleştirme İdaresi'nin Karayolları Lojmanlarının bulunduğu alanın satış kararını Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ileterek, kararın durdurulmasını sağlayan Başkan Şerifoğulları'na teşekkür etti.

Muhtar Acar, 'Kesinlikle satışı olamayacak, devir edilmeyecek'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

6 GÜN OTOPARK OLARAK KULLANILACAK

Emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Akpınar Mahallesi Muhtarı Raif Acar, “Orada kesinlikle otopark yapılacak belediyemiz tarafından. Haftanın 6 günü otopark olarak işlenecek haftanın 1 günü de Cumartesi pazarı olarak kullanılacak. Pazar yeri biliyorsunuz açık alanda. Çok yer kaplıyor. Bu vesile ile bir hasta olduğunda ambulans giremiyordu. Bir yangın olduğunda itfaiye arabamız girmiyordu. Mahalle sakinlerimiz mustaripti. Projeyi Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları hayata geçirecek.” dedi.

KESİNLİKLE SATIŞI OLMAYACAK

Muhtar Acar, “Özellikle bu projenin mimarı olan Sayın Şerifoğulları’na teşekkür ediyorum. Gerçekten Cumhurbaşkanımız halktan yana, vatandaştan yana, kesinlikle vatandaş ne istiyorsa onu yapıyor. Sağolsun kısa zamanda belediye başkanımız Sayın Şerifoğulları, gittiler, arz ettiler ve kabullendi. Kesinlikle satışı olamayacak, devir edilmeyecek. Bu şekilde Elâzığ’da açık alan olacak.” şeklinde ifade etti.