Muhamed İldiz'in durumu nasıl?

Adana Demirspor maçında sakatlanan gurbetçi oyuncunun tomografisi çekildi

Muhamed İldiz'in durumu nasıl?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 31. Haftası’nda sahasında karşılaştığı Adana Demirspor’u 2-1 mağlup ederek play-off mücadelesini sürdüren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor’da gurbetçi oyuncu Muhamed İldiz’den sevindirici haber geldi.

Adana Demirspor maçının 30. dakikasında rakibiyle girdiği ikili mücadelede yerde kalan ve pozisyonun ardından ambulansla hastaneye götürülen gurbetçi futbolcunun, maçın hemen sonrasında tomografisi çekildi. Spor servisimizin edindiği bilgilere göre genç futbolcunun ayağında darbeye bağlı kemik ödemi oluştuğu bildirildi. Tedavisine hemen başlanılan Muhamed İldiz’in büyük bir probleminin olmadığı ve Adanaspor maçında Teknik Sorumlu Muammer Sürmeli’nin şans vermesi halinde oynayabileceği bilgisine ulaşıldı.

ADANASPOR MESAİSİ YARIN BAŞLIYOR

Spor Toto 1. Lig’in 32. Haftası’nda Adanaspor ile evinde karşı karşıya gelecek olan Bordo-Beyazlı ekibimizde bu maçın hazırlıklarına yarın start verilecek. Pazartesi gününü dinlenerek geçiren teknik heyet ve futbolcular yarın saat 13.00’te kendi tesislerinde yapacakları tek antrenmanla bu maçın hazırlıklarına start verecek. Teknik Sorumlu Muammer Sürmeli ve Altyapı Antrenörleri Önder Çınar ile Sacit Taşdemir yönetiminde yapılacak olan antrenmana tüm futbolcuların katılması bekleniyor.