Müftü Sarıkaya, Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 'Peygamber ve Aile' Konulu Konferans Verdi

8-15 Kasım tarihleri arasında kutlanan Mevlid-i Nebi Haftası programları arasında yer alan 'Peygamber ve Aile' temalı konferanslar tüm hızıyla devam ediyor.

Müftü Sarıkaya, Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 'Peygamber ve Aile' Konulu Konferans Verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz gün  Fırat Üniversitesi’nde değişik fakültelerde okuyan öğrencilere yönelik bir konferans veren İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya bugün de Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde “Peygamber ve Aile” konulu bir konferans verdi.

Büyük bir ilgi ile takip edilen konferansa; Fethi Sekin Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Savaş Öztürk, Hastane Müdürü Harun Polat, Diş Hastanesi Başhekimi Dt. Mustafa Karabulut ile birlikte doktor, hemşire ve personeller katıldı.

Konferansın sonunda, çevrenin ayrılmaz parçası olan hayvanlar ve onların hakları ile ilgili olarak hassasiyet gösterilmesi gerektiğini belirten Yusuf Sarıkaya, katılımcıların gösterdikleri ilgiden çok memnun kaldığını ifade etti.

Müftü Sarıkaya, Hastanede Manevi Destek ve Rehberlik hizmeti veren Muhammed Burak Bakır ve Huriye Balkıs’a da başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.(Bülten Haber)