MORALİMİZİ BOZMAYACAĞIZ

Erol KARA/Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut,Elazığ Hakimiyet Gazetesi'ne gündeme dair açıklamalarda bulundu.

MORALİMİZİ BOZMAYACAĞIZ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Bulut, Dünya’nın ve Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini belirterek,Corana virüsü ile ilgili devletin bütün imkanlarının seferber ettiğini ifade etti. Bulut,  bunun şapka çıkartılacak bir mücadele örneği olduğuna dikkat çekti.

MORALİMİZİ BOZMAYACAĞIZ, BAŞARACAĞIZ

Bulut, ”Bu işin üstesinden birlikte geleceğiz yeter ki sabırlı olalım. Devletimiz güçlü. Devletimiz bütün imkanları seferber etti. Sağlık bakanlığı Dünya’nın takdirini kazandı. Türkiye bu işten başarılı olan bir ülkelerden bir tanesi. Sağlık bakanı TBMM’de bilgilendirme yaptı. TBMM'de ilk kez yaşanan bir şey oldu. Bütün siyasi partilerin mensupları hepsi birlikte alkışladı. Yani hakkın teslimiydi. Böyle olunca umutlandık. Biz yeter ki birliğimizi beraberliğimizi bozmayalım. Zihni disiplin bozulursa sıkıntı olur moralimizi bozmayacağız, başaracağız” dedi.

HİÇBİR ŞEY VATANDAŞIN CANINDAN KIYMETLİ DEĞİL

Metin Bulut,“Dünya değişik bir yere gidiyor. Bizim için büyük bir tecrübe. Ülke için büyük bir tecrübe olacak diye düşünüyorum. Nasıl mücadele ettiğimizi yaşayarak katlanarak öğreneceğiz. Eminim ki uzun sürmeyecek, tedbirler alınıyor. Hiçbir şey vatandaşın canından kıymetli değil. Bizim değil bütün dünyanın mücadele ettiği bir olgu bütün dünya bu belanın defi için uğraşıyor.” dedi.

BU BELADAN ÇIKACAĞIZ SABIRLI OLALIM

Devletin  gerçek tabloyu  sakladığı  iddialarının asılsız olduğuna işaret eden Bulut,” Bugün sosyal bilincin pik yaptığı bir dönemde, çok endişe içine kapılmamak lazım. Vatandaşımızın  evinde kalmasını istiyoruz. Vatandaşımız evinde, sosyal medyada zaman geçiriyor. Ortamı germeye çalışan ve  insanları tedirgin etmeye çalışan kötü niyetli adımlar atılıyor. Milletimiz buna kulak asmasın. Devlet gerçek tabloyu sakladığı deniyor, bu çok yanlış. Şapka çıkartılacak bir mücadele örneği veriyoruz. Birlikte güçlü bir şekilde bu beladan çıkacağız. Çanakkale de üstesinden gelinmeyeceklerin üstesinden geldiysek, bugünde bunun üstesinden geleceğiz inşallah.” dedi.

DEPREM NEDENİYLE  HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK YOK

Elazığ’da meydana gelen 5.0 şiddetindeki deprem ile ilgili de açıklamalarda bulunan Milletvekili Bulut,“ Elazığ, Sivrice merkez üstü depremle şiddetli sarsıldı. İlk belirlemelere göre her hangi bir kayıp yok. Rabbim her türlü afetten muhafaza eylesin. Geçmiş olsun.” dedi.