Misli.com TFF 2 ve 3. Lig'e isim sponsoru oldu!

TFF 2 ve 3. Lig kulüplerine destek sağlanması amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu, Misli.com'la isim sponsorluğu anlaşması sağladı

Misli.com TFF 2 ve 3. Lig'e isim sponsoru oldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Türkiye Futbol Federasyonu Statüsü'nün 27. maddesi hükmü gereğince TFF Olağan Genel Kurulu, Ankara JW Marriott Oteli'nde gerçekleştirildi. Covid-19 salgını nedeniyle tedbirlerin alındığı genel kurula TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF Yönetim Kurulu üyeleri, Kulüp Başkanları ve Genel Kurul delegeleri katıldı.

TFF Başkanı Nihat Özdemir genel kurulun açılışında TFF 2 ve 3. Lig kulüplerine müjdeli haberler verdi. Elazığspor ve Elazığ Karakoçan FK’yı yakından ilgilendiren gelişmeleri kamuoyu ile paylaşan Özdemir, konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“TFF 1,2 ve 3. LİGLER’İN YARDIMLARINI ARTTIRDIK”

“TFF idari kadromuzu daha verimli çalışma hedefi ile optimize ettik, geçen yıla ve bütçemize kıyasla, büro giderlerimizi, personel giderlerimizi, hakem, gözlemci ve temsilci giderlerimizi, VAR giderlerimizi azaltırken, TFF 1. 2. ve 3. liglerdeki kulüplerimize yaptığımız altyapı proje desteklerini ve yardımlarını bir önceki yıla göre artırdık.”

“BİR MÜJDE VERMEK İSTİYORUM”

“Sizlere buradan bir müjde vermek istiyorum. TFF 2. lig ve TFF 3. Lig'in marka değerini yükseltmek, izlenmesini sağlamak en büyük hedefimizdi. Bu hedefimiz nihayet gerçek oluyor. Misli.com ile TFF 2. lig ve TFF 3. Lig isim ve yayın hakkı sponsorluğu için anlaşma sağladık.

Önümüzdeki günlerde imzayı atacağız, detayları açıklayacağız. Böylece alt liglerdeki kulüplerimize önemli bir gelir kaynağı da sağlamış olacağız.”

“TÜM LİGLERİN FEDERASYONUYUZ”

“Türkiye Futbol Federasyonu olarak, sadece süper lig değil, TFF 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve Bölgesel Amatör Liglerdeki kulüplerimizin Federasyonuyuz.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen siz delegelerimizin katılımı ile futbol ailemizin ne kadar büyük olduğunu bir kez daha anlama ve görme fırsatımız oldu. Aile içinde zaman zaman farklı görüşler, anlaşmazlıklar olabilir. Önemli olan karşılıklı iyi niyet ile ortak sorunlarımızı konuşabilmek, empati yapabilmek ve ailemize zarar vermeden, Türk futbolunun iyiliği ve gelişimi için çözüm bulabilmek.”