Milliyetçi Elazığsporlular iftarda buluştu

Katılımın bir hayli fazla olduğu iftar programında taraftarlar bir araya geldi

Milliyetçi Elazığsporlular iftarda buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Geleneksel olarak her yıl bir araya gelen Milliyetçi Elazığsporlular, bu yıl da iftar programı düzenledi. Kültür Mahallesi Cumartesi Pazarı Kavşağı’nda sokak iftarı şeklinde düzenlenen organizasyonda basın mensupları ve taraftarlar aynı sofrada oruçlarını açtı. İftar yemeği öncesi Milliyetçi Elazığsporlular Taraftar Grubu Başkanı Muhammed Arslan açıklamalarda bulundu.

Elazığspor’un yaşadığı ekonomik sıkıntılar yüzünden Spor Toto 1.Lig’den TFF 2.Lig’e düştüğünü ifade eden Arslan, her türlü olumsuzluğa rağmen yeni sezonda da takımlarının yanında olacaklarını belirtti. Arslan, uğurlamaya hazırlandığımız ramazan ayının herkese hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak şu ifadeleri kullandı;

"Rahmet, merhamet ve bereket ayı olan bu mübarek ramazan ayında yaptığımız bu iftar yemeğinin aramızdaki birliğin, beraberliğin daha da pekişmesini sağladı. Hepimizde kardeşlik coşkusunun yeşermesine, tüm insanlık arasında da sevgi, saygı ve merhametin yaygınlaşmasına vesile olan iftar yemeğini, gelecek nesillere taşımayı hedefliyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Her zaman bizlerin yanında olan dostların eksikliğini vermesin. Her zaman maddi ve manevi yanımızda olanlara teşekkürler. Dostluklar bakidir. İftar programımıza gelip bizimle bir parça ekmeği bölüşen herkese teşekkür ediyorum.”