MİLLİ OTOMOBİLE 'ELAZIĞ' DESTEĞİ

MİLLİ OTOMOBİLE 'ELAZIĞ' DESTEĞİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin yerli otomobil projesine birileri burun kıvırsa da ülkede büyük bir heyecan uyandırdığı da bir gerçek. İlk siparişi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vermesinin ardından tüm ülke sathından siparişler yağmaya başladı.

Michael Jackson ve Whitney Houston başta olmak üzere birçok ünlü sanatçının vokalistliğini yapan Della Miles, yerli otomobil sipariş edeceğini duyurdu.

Amerikalı sanatçı Della Miles, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen organizasyonla dünyaya tanıtılan yerli otomobile talip olduğunu ve sipariş vermek istediğini açıkladı. Miles, yerli otomobilin fotoğrafını kullanarak Türkçe ve İngilizce yaptığı paylaşımda, "Tebrikler Türkiye. Seninle gurur duyuyorum. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra ilk talep benden. Türk otomobiline talibim, siparişimi buradan veriyorum" diye yazdı. Miles'ın paylaşımı kısa süre içerisinde binlerce takipçisinden beğeni aldı.

Başta il belediyeleri, STK’lar ve sanatçılar olmak üzere birçok kesimden siparişin yağdığı otomobile Elazığ’dan da önemli oranda sipariş yapıldı.

Elazığ’ın ciddi anlama elektrikli motor üretiminde ön plana çıktığını ve farkındalık oluşturmak için kurum adına banttan inecek 23. yerli otomobile talip olduklarını belirten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı Asilhan Arslan, sipariş atağını başlatan  başkan oldu.

Yerli otomobil üretimini desteklediklerini belirten Elazığ MÜSİAD Başkanı Mehmet Özeren, yerli otomobillerden 23 tanesine talip olduklarını ve ön başvuru formunun ilgili kurumlara gönderildiğini ifade etti.

Bunun dışında birçok STK başkanı da sonu 23 ile biten onlarca aracı almak için siparişlerini TOGG’a bildirdiler.

Bizler de bu milli heyecana ortak olmak için Hakimiyet Gazetesi ve Doğu Ahşap olarak TOGG’a müracaatımızı yapıyor ve ön siparişimizi veriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.