MİLLETVEKİLİ GÜRSEL EROL'DAN YENİ OTOBÜSLERE TAM NOT

Geçtiğimiz günlerde Elâzığ Belediyesi tarafından hizmete alınan 52 yeni otobüsü inceleyen Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, otobüslerin oldukça konforlu olduğunu belirterek bu hizmeti şehre kazandırdığı için Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'a teşekkür etti.

MİLLETVEKİLİ GÜRSEL EROL'DAN YENİ OTOBÜSLERE TAM NOT
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MİLLETVEKİLİ EROL: “ŞEHRİN VİTRİNİ AÇISINDAN SON DERECE GÜZEL”

Elazığ Belediyesi’nin şehir içi ulaşıma 52 yeni otobüs kazandırmış olmasının oldukça önemli olduğunu vurgulayan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol yeni araçların şehrin gelişimi, görünümü ve vitrini için çok güzel bir hizmet olduğunu söyledi. Sıfır araçların Elâzığ filosuna katılmasının kendilerini de son derece sevindirdiğini belirten Milletvekili Erol, Ayrıca Bu araçların döviz artışından önce alınmış olmasının da belediye bütçesi açısından avantaj sağladığını kaydetti. Milletvekili Erol, “Hemşerilerimize donanımlı araçların gelmesi onların trafikte daha rahat ve konforlu ulaşım imkânına kavuşmasını sağlıyor. Bu açıdan Başkan Yanılmaz’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN YANILMAZ: “ELBÜS VE 52 YENİ OTOBÜS İLE ULAŞIMDA KONFORU ARTIRDIK”

Göreve geldikleri günden itibaren Elâzığ’ın kalkınması için ulaşımdan, kültür-sanata, eğitimden spora her alanda çalıştıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, vatandaşların daha konforlu bir ulaşım imkânına kavuşması için araç filolarını sayı ve donanım açısından artırdıklarını belirtti. Başkan Yanılmaz sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Fiziki mekânlardaki rahat ve huzuru temin etmek için çabalıyoruz. Bu otobüslerimiz Elazığ ulaşımında ELBÜS ile birlikte daha konforlu bir ulaşım hizmeti sağlayacak.”