MİLLETVEKİLİ EROL: 'ELAZIĞLILAR RIZA GÖSTERİRSE ANKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY OLABİLİRİM'

Erkan BAY/Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına adı geçen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 'Elazığlılar rıza vermediği sürece asla aday olmam ve şerefle Elazığ milletvekilliğine devam ederim' dedi.

MİLLETVEKİLİ EROL: 'ELAZIĞLILAR RIZA GÖSTERİRSE ANKARA BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN ADAY OLABİLİRİM'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, dün akşam CNN Türk Kanalında Ahmet Hakan’ın canlı yayın konuğu oldu. Ahmet Hakan, Milletvekili Erol’un adının Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için geçtiğini ifade etti. Bunun üzerine açıklama yapana Erol, Elazığlıların rıza vermediği sürece asla aday olmayacağını söyledi. 

 

41 yıl aradan sonra Elazığ seçmeninin kendisini milletvekili seçtiğini belirten Milletvekili Gürsel Erol, “Bana kendilerini 5 yıl temsil etme yetkisi verdi. Benim Ankara Büyük Şehir Belediye başkanlığım için 2 kriterim var. Birincisi ve en önemlisi bu adaylığa Elazığlıların rıza göstermesidir. Elazığlılar rıza vermediği sürece asla aday olmam ve şerefle Elazığ milletvekilliğine devam ederim. Rıza gösterirlerse, ve partim önseçim yaparsa düşünürüm. Aksi takdirde Elazığ Milletvekili olarak siyasi yaşamıma onurla devam edeceğim” dedi.