MİLLETVEKİLİ BULUT'UN YOĞUN TEŞKİLAT MESAİSİ

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut teşkilat çalışmaları kapsamında iki gün içerisinde iki farklı şehirde 2 il ve 7 ilçe programına katıldı.

MİLLETVEKİLİ BULUT'UN YOĞUN TEŞKİLAT MESAİSİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2 GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE BULUT EŞLİK ETTİ

Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve Genel Başkan Yardımcısı, Ar-Ge Başkanı Hamza Dağ ile il ve ilçe teşkilat mensuplarının katıldığı programlarda esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanı sıra belediye çalışmaları hakkında da sorumlu Belediye Başkanlarından bilgiler alındı.

YOĞUN İLGİ GÖRDÜLER

AK Parti Genel Merkez teşkilatının Mardin ve Şanlıurfa şehirlerinin yanı sıra Kızıltepe, Nusaybin, Midyat, Yeşilli, Artuklu, Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerine yapılan ziyaretlerde vatandaşların AK Parti heyetine yoğun bir ilgi gösterdiği dikkatlerden kaçmazken, vatandaşlar da birebir parti üst yönetimine talep ve görüşlerini iletme şansı buldular.

BULUT: HALKIMIZA MİNNETTARIZ

“Sayın Cumhurbaşkanımızın açmış olduğu bu kutlu davaya hizmet etmek adına bir kaç günden bu yana çeşitli il ve ilçe ziyaretlerini yaptıklarını” belirten AK Parti MKYK Üyesi ve Genel Merkez Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Metin Bulut “Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren temaslarımızda halkımızın partimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgisini bir kez daha yakından görme fırsatı yakaladık. Bu içten ve samimi sevgilerinden dolayı Şanlıurfa ve Mardin il ve ilçe teşkilatlarımız olmak üzere, bu davaya gönül vermiş tüm halkımıza teşekkür ediyoruz.”dedi.(Bülten Haber)