MİLLETVEKİLİ BULUT'TAN ALLI PULLU DESTEK

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım'ın gayretli çalışmalarıyla keşfedilen Karaleylek ve Saklıkapı kanyonları ilimiz turizmi açısından gelecek vaat ederken, kanyonların tanıtımına bir destekte Milletvekili Metin Bulut'dan geldi.

MİLLETVEKİLİ BULUT'TAN ALLI PULLU DESTEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ULUSAL BASINDAN YOĞUN İLGİ

Geçtiğimiz gün Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Milletvekili Metin Bulut, ulusal ve yerel basın mensuplarının  katılımıyla kanyonları ziyaret etmiş, burayla ilgili yapılacak çalışmaları da yerinde incelemişlerdi.

ŞEHİR, KANYONLARA SAHİP ÇIKTI !

Yapılan bu geziyle birlikte bir çok yerel ve ulusal televizyon kanalı haber bültenlerine Karaleylek ve Saklıkapı kanyonları taşırken, Malatya Valisi Aydın Baruş’un kanyonlarla ilgili açıklamaları Elazığ kamuoyunda şaşkınlıkla karşılanmıştı. İlgili paylaşımlar Malatya Valiliğinin sayfasından tepkiler üzerine kaldırılmış, Elazığ’da şehrin siyasi, sivil toplum ve basın kuruluşları kanyonlarla ilgili destek açıklamalarında bulunmuştu. Elazığ’ın kanyonları sahiplenmesinin ardından hatırlanacağı üzere resmi koordinat belirleme çalışmalarına da geçtiğimiz günlerde başlanmıştı.

BULUT, HEMŞEHRİLERİMİZ RAHAT OLSUN

AK Parti Elazığ Milletvekilimi Metin Bulut’da yaptığı değerlendirmede “Hemşehrilerimizin içi rahat olsun, kanyonlar ilimiz sınırları içinde yer alıyor ve bir başka yere taşınması söz konusu olamaz” açıklamasında bulunmuştu.

BATIKKENT’TEN SONRA KANYONLARA DESTEK

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz yıla kadar Sivrice ilçesi Hazar Gölünde bulunan Batıkkente de yasak nedeniyle dalış  yapılamıyordu. Milletvekili Metin Bulut’un girişimleriyle, Batıkkentteki  dalış yasağı da Elazığ Valiliği tarafından kaldırılmış ve burası da dalış turizmine açılmıştı.

KANYONLAR MEKTUP PULU OLDU

Ak Parti Elazığ Milletvekili, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Metin Bulut Karaleylek ve Saklıkapı Kanyonlarının tanıtımına katkı sunmak adına PTT’ye özel pul hazırlattı. Bulut, kendi fotoğrafı ve kanyonların bulunduğu pulları resmi yazışmalarında kullanmaya başlarken, Bulut’un bu jesti ilimiz  kamuoyu tarafından da beğeniyle karşılandı.