MİLLETVEKİLİ BALIK:'İSTANBUL ŞAİBELİ YÖNETİLEMEZ'

Erol KARA/Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, İstanbul 'da ki seçimlerde çok ciddi bir şaibe olduğuna dikkat çekerek, 'Şaibeyle beş yıl belediye hele de İstanbul gibi güzide bir şehir yönetilmesi mümkün değil. Dolayısıyla biz bu şaibeyi insanların aklından silmek şaibeyi ortadan kaldırmak halkımızın özgür iradesiyle sandıkta verdiği karara saygı duymak zorundayız.' dedi.

MİLLETVEKİLİ BALIK:'İSTANBUL ŞAİBELİ YÖNETİLEMEZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İstanbul’un  bu seçim sonuçlarına güvenmediğini ifade eden  Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, ‘’Böyle bir sonuçla Sayın Ekrem İmamoğlu belediye başkanlığı yapması  mümkün olmayacak. Kesinlikle şaibeli bir belediye başkanlığı olacak.’’diye konuştu.

Sermin Balık, “ Çok açık ve bariz şekilde hileler var. Günlerden beri bende oradaydım oynanmış oyunlar var .Özellikle sıkıntı Maltepe bölgesinde.  Amacımız bu şaibeyi ortadan kaldırmak. Sandıktaki oyların artmasını bir yana bırakın birleştirme tutanaklarında ciddi yanlışlar var.Fark 29 binken 14 -13 binlere düştü. Pardon yanlış oldu diyeceğimiz hata değil bunlar.” dedi.

Milletin iradesine güvendiklerini söyleyen Sermin Balık,’’ Sandık bize demişse başımızın üzerine dedik. Ancak bu defa milletin dediği sandıktan çıkmadı. Çok ciddi bir şaibe var. Şaibeyle beş yıl belediye hele de İstanbul gibi güzide bir şehir yönetilmesi mümkün değil.’’ diye konuştu.

Balık,” İstanbul üzerinden oynanmak istenen bir oyun var. Biliyorsunuz yaklaşık 11 bin seçmene yer tespiti yapılması için gidildi. Hiç orda olmayan yaşamayan insanlar oy vermek için gelmişler. Bunlar ebetteki insanların kafasındaki şaibeyi arttırmaktadır. Bizim tek derdimiz adaletli, halkın isteği doğrultusunda seçim yapabilmek. YSK bildiğiniz üzere bütün sandıkların açılmasını kabul etmedi .Ancak buda bizim için kabul edilebilir bir şey değil .Sandıklarda çok bariz çok belirgin oyunlar var. Bu oyunları kabul etmemiz ve sineye çekip oturmamız mümkün değildir..” diye ifade etti.