MİLLETVEKİLİ AĞAR MALATYA'DA GENÇLERLE BULUŞTU

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın sosyal medya hesabından Malatya'da 'Gençlik Buluşması' adı altındaki programa davet ettiği, AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Üyesi Zülfü Tolga Ağar, geçtiğimiz akşam Malatya'da yoğun katılımın olduğu 'Gençlik Buluşması' programına katıldı.

MİLLETVEKİLİ AĞAR MALATYA'DA GENÇLERLE BULUŞTU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın sosyal medya hesabından #HerşeyBirÇayİleBaşladı ve #MalatyaGençlikBuluşması hashtag leriyle davet ettiği, AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Üyesi Zülfü Tolga Ağar, davete karşılık “Son Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım’ın da katılımlarıyla gerçekleştirilecek Malatya Gençlik Buluşması’nda herkesi çaya bekliyoruz. Ama çay yalnız kalmasın diye badem şekerlerimizle geliyoruz” mesajıyla karşılık verdi. Milletvekili Ağar, geçtiğimiz akşam mesajında yer aldığı gibi badem şekeriyle “Gençlik Buluşması” programına katıldı.

Programda konuşma yapan AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar, Malatya ve Elazığ’ın iki kardeş şehir olduğunu belirterek: “Azerbaycan ve Türkiye gibiyiz. Biz de tek millet olarak, kardeşçe yaşıyoruz. AK Partiye girdiğimde yaşadığım komik bir anımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Elazığ’a geldi. Elazığ miting meydanında ayakta bekliyoruz. Havaalanında karşıladık. Sırayla herkesin elini sıkarak geçiyordu. Sıra bana geldi, şöyle bir bana baktı. Hafif gülmeye başladı. “Evladım senin bıyıkların uzamıyor mu?” dedi. Ben de o telaşla, “Efendim hiç merak etmeyin, saat 4’e kadar uzar” dedim. Böyle esprili bir anımız oldu. AK Parti, Türkiye’yi bir arada tutan, herkese kapısı açık olan, herkesi kucaklayan bir parti. Sayın Binali Yıldırım, hakikaten şimşek hızında kararlar alan ve bunları uygulayan, çok sevdiğimiz ve saydığımız bir başbakanımızdı. Ben kendisine bizleri yalnız bırakmamasından dolayı, çok teşekkür ediyorum. Bu buluşmayı organize ettiği için Öznur Çalık’a da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.