Milletvekili Ağar, Genel Merkezin Görevlendirmesi İle Afyon'da

Milletvekili Ağar, Genel Merkezin Görevlendirmesi İle Afyon'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Merkez Ege Bölge Koordinatörü ve Elazığ Milletvekili Tolga Ağar genel merkezin görevlendirmesi ile İl Başkanlığı seçimleri öncesi hafta sonu da devam edecek olan temayül yoklamalarına Afyon’dan başladı.

Milletvekili ve Ege Bölge Koordinatörü Ağar, temayül yoklaması öncesi Afyon İl Yönetim Başkan Yardımcısı Tahsin Aydın ve İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Murat Ege ile birlikte Afyonkarahisar Uzun Çarşı esnafını ziyaret etti.

Uzun Çarşı esnafı İle bir araya gelen Milletvekili ağar, esnafın talep ve sorunlarını dinleyerek il başkanlığı seçimi öncesi temaslarda bulundu.

Afyon’daki esnaf ve vatandaş temaslarının ardından Ağar, İl başkanlığı binasında gerçekleştirilen temayül toplantısına katıldı.

Kentte temaslarını sürdüren Milletvekili Ağar, Afyon AK Parti İl Başkan Vekili Hüseyin Uluçay, İl Koordinatörü Kurtçan Çelebi ve Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan İle Afyon Valisi Gökmen Çiçek'i makamında ziyaret etti.

Afyon’daki temaslarının ardından açıklamalarda bulunan Ağar,“Geçtiğimiz Ocak ayında Ege Bölgesi Koordinatörlüğü görevi şahsımıza tevdi edildi. Bizde genel merkezimizin görevlendirmesi temayül yoklamalarımıza Afyon’da başladık. Ege bölgesinde illerimizde il başkanlığı görevlendirmeleri öncesi çalışmalarımız devam edecek. Bölge koordinatörü olarak bizde İl teşkilatlarımız ile birlikte sahada olup çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şuan Afyon’da temaslarımıza devam ediyoruz. Afyon’da çarşı esnafımızı ziyaret ettik kendileri ile uzun uzun sohbet ettik dertlerini dinledik sorunlarını ve bizden taleplerini not aldık. Dün akşam saatlerinde ise İl Başkanlığı temayül yoklamamızı gerçekleştirdik. Partimiz ve ilimiz için hayırlar getirmesini diliyorum. Bugün de sayın valimiz Gökmen Çiçek'i ziyaret ettik kendilerine bu kabullerinden ötürü teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.

Ağar, “Afyon’da vatandaşların kendilerine gösterdiği yoğun ilgi dolayısıyla başta Afyonlu vatandaşlarımız olmak üzere AK Parti il teşkilatımıza misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ediyorum”dedi.