Milletvekili Ağar'dan 15 Temmuz Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar, bundan üç yıl önce FETÖ'nün hain darbe girişiminin kahraman Türk Milletinin iradesiyle önlendiğini belirterek 'Bu birlik ve beraberlikle, hiçbir güç Türkiye Cumhuriyeti'ni bölemeyecektir' dedi.

Milletvekili Ağar'dan 15 Temmuz Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Zülfü Tolga Ağar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Ağar: “Güçlü Türkiye’yi hep birlikte emin adımlarla yürüyerek, ilelebet yaşatacağız. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bundan üç yıl önce 15 Temmuz 2016 tarihinde hain darbe girişiminde bulunan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün bu hainliğini unutmadık, unutturmayacağız.

Anadolu’nun kapılarının açıldığı 1071’ de, İstanbul’ un Fethi 1453’ te, I. Dünya Savaşı’nda, Çanakkale Savaşı 1915’ te, İstiklal Savaşı’nda vatan ve millet bilinciyle bu kutsal vatanın ilelebet bizlerin olacağını tüm cihana kahraman ecdadımız açıkça ilan etmiştir. Kahraman milletimiz, 15 Temmuz darbe girişiminin engellenmesinde de aynı iman ve inançla canları pahasına aziz vatanımızı korudu. Alçak, hain FETÖ ; milletimizin birlik, beraberlik, kardeşlik duygularını ve Cumhurbaşkanı, ümmetin umudunu, dünya lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef almıştır. Teröristler bu girişimle millî iradeyi saf dışı bırakmayı ve demokrasiyi, özgürlükleri engellemeyi hedefliyordu. Ancak basiretli ve ferasetli aziz milletimiz gönlündeki iman ve vatan aşkı ile gereken cevabı 15 Temmuz gecesi vermiş ve ilelebet de vermeye devam edecektir.

15 Temmuz 2016 tarihinde vatan hainlerinin gerçekleştirmek istediği alçak darbe girişiminin üçüncü seneyi devriyesinde; içimiz buruk, gözlerimiz yaşlı ve vicdanlarımız hala yaslıdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tarihi çağrısıyla yola çıkan Kahraman Türk Milleti, iradesine sahip çıkmak için; tanklar, helikopterler, uçaklar ve en ağır silahlarla vicdansızca masum vatandaşlarımıza saldıran, üniforma giymiş vatan hainlerine karşı, Mehmet Akif Ersoy’un kahramanlığımızın destanı İstiklal Marşı’mızdaki ‘Siper et gövdeni dursun bu hayasızca akın’ dizilerindeki çağrıdan feyz alarak, bu hain darbe girişimi kahraman milletimizin eşsiz mücadelesi ile engellemiştir.

Bu düşüncelerle 15 Temmuz darbe girişimini bir kez daha şiddetle kınıyor, lanetliyorum. Rabbim, hainlere bir daha fırsat vermesin. Bu uğurda şehadet şerbetini içen, yüreği iman, sevdası bayrak olan tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar dilerken, Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Unutmayacağız, Unutturmayacağız…” dedi.