MİLLETİN BEKASI İÇİN 'EVET'

16 Nisan tarihinde yapılacak referandum için kararını açıklayan en son parti BBP oldu

MİLLETİN BEKASI İÇİN 'EVET'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

16 Nisan tarihinde yapılacak referandum için kararını açıklayan en son parti BBP oldu. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun mirasını taşıyan duruşu, ilkeleri ve samimiyetiyle halkımızın gönlünde apayrı bir yeri olan BBP de beklenen kararını açıkladı.

BBP Genel Başkanı Destici, 16 Nisan'daki anayasa değişikliği halk oylamasında "Evet" oyu kullanacaklarını açıkladı.

DESTİCİ: TARAFSIZ KALAMAZDIK

Destici, ülkemizin bulunduğu ortamda tarafsız kalamayacaklarını ifade ederek 16 Nisan'daki referandumda EVET diyeceklerini belirtti.

BBP Lideri, "Partimiz hükümet değişikliği sisteminin dışında kalmama kararı aldı. Referandumda EVET diyeceğiz" şeklinde konuştu.

 

"DEVLETİN VE MİLLETİN BEKASI İÇİN..."

Devletin ve milletin bekası, istikbali ve istiklali söz konusu olduğunu gördüğünde Büyük Birlik Partisi ve onun idealist kadroları hiçbir siyasi ikbal düşünmeden devletin ve milletin yanında durmaya devam edeceğini belirten BBP lideri Destici, 'EVET' demeye karar vermiş bulunuyoruz" dedi.

BBP’NİN EVET’İ VİCDANIN VE ÜLKE ÇIKARININ SESİDİR

Büyük Birlik Partisi’nin referandum kararının önemli olduğunu belirten vatandaşlar, çünkü BBP partisinin kararı milletin ve devletin yararına olan bir karardır. BBP, hiçbir zaman başka partiler ile   ve düşüncelerle karar vermez, bu partinin “Evet”inin diğer tüm partilerden daha anlamlı ve ülkenin çıkarınadır dediler.

MERHUM YAZICIOĞLU 28 ŞUBAT’TA DA DİK DURMUŞTU

Ülkenin darbeler ve vesayetçilerin zulmünden bunaldığı dönemlerde her zaman halkın ve milli iradenin yanında duran Muhsin Yazıcıoğlu’nun yadigârı BBP’nin bugün yaşanan zor durumda yine ülkesinden yana tavır alması tabanda memnuniyet yarattı.

28 Şubat sürecinde demokrasinin yanında yer alan BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun, Refahyol hükümetine desteğini çekmesi konusunda tehdit edilmesine aldırış etmeden; “İnançlı insanların hükümet kurmasına engel oldu dedirtmem” diyerek tehditlere aldırış etmemişti.