'MİLLET ŞAMAROĞLANI DEĞİL'

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, DÜN ANKARA'DA GERÇEKLEŞTİRİLEN TOPLANTIDA İL BAŞKANLARINA AYAR VERDİ

'MİLLET ŞAMAROĞLANI DEĞİL'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Ankara’da gerçekleştirilen il başkanları toplantısında teşkilatlar ve il başkanlarına tevazu hatırlatması yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde partisinin il başkanlarını toplayıp ders niteliğinde öğütler verdi

AK Parti'nin ruhuna ve misyonuna hareket edilmesi gerektiğini söyleyen Erdoğan, bunun aksine hareket edilen illerde ciddi oy kaybı yaşandığına dikkat çekti.

 

"VATANDAŞ TEVAZU ARIYOR"

24 Haziran seçimlerinden sonra kendisine gelen raporlarda bir takım eleştirilerin olduğuna dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi:

Yani seçimden seçime mi il başkanı,  milletvekili beni ziyaret edecek diyor. Veya kendi tanıdıkları ofislere uğrayıp çekip gidecekler diyor. Değerli arkadaşlar AK Parti’nin müktesebatında böyle bir şey olamaz. Bizi yücelten tevazumuz olmuştur. Eğer biz bu tevazuyu kaybettiysek işte bu açık net, puan kaybına da neden olmuştur.

 

“GÖNÜLLERE GİRMELİYİZ”

En güçlü olduğumuz yerlerde eğer ciddi bir puan kaybı olmuşsa bunu kendi nefsimize soracağız diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan,  'Biz hatayı nerede yaptık? Yanlışımız nerede?' Çok iyi hizmetler yapmış olabilir, bu hizmetler gerektir. Ama yeterli değildir. Yeterli olan o gönüllere girmektir. Gönüllere girersek bu işi başarmış oluruz. Vatandaşına tepeden bakıyorsak, onlara yeri geldiği zaman.Kusura bakmayın bu millet şamar oğlanı değil. Bir oy verir, iki oy verir sonra kenara koyar." dedi.

TEŞKİLATLARA MESAJ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün gerçekleştirdiği konuşmada  gelecek döneme dair önemli ipuçları verdi.

Seçimden seçime halkın arasına giren, diğer zamanlarda rutin teşkilat toplantılarının dışında vatandaşın içine girmeyen,  bir esnafla muhabbet kuramayan, halka tepeden bakan ve onlarla samimi bir diyalog oluşturamayan il başkanı ve teşkilatların yeniden gözden geçirileceğinin sinyallerini veren Erdoğan’ın yeni dönemde birçok teşkilatı değiştirmesi bekleniyor.