MHP'YE ÖNEMLİ GÖREV

Erol KARA/Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver,Hakimiyet Gazetesine önemli açıklamalarda bulundu.

MHP'YE ÖNEMLİ GÖREV
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver,Hakimiyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamada,’ "Çalışmalara başlamamız noktasında talimat geldi. Şu an İstanbul da ki Elazığ nüfusu ile alakalı çalışmalarımız başladı.’’ dedi.

MHP'nin Anadolu teşkilatları, yenilecek İstanbul seçimi için İstanbul’a taşınacak. Bunun yanı sıra hemşehrilerini etkilemek amacıyla öncelikle İstanbul'da en kalabalık nüfusu sahip olan illerinde teşkilatları 23 Haziran seçimlerine kadar görev yapacak.Bu kapsamda Elazığ Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı da önemli bir görev yürütecek.

Yeniden yapılacak olan  İstanbul yerel seçimleri hakkında önemli bilgiler veren Başkan Işıkver,’’Ramazan Bayramı öncesi büyük bir ekiple İstanbul’da çalışmalara başlayacağız.’’dedi.

GEREKİ İRTİBATLAR KURULMAYA BAŞLANDI

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla il Başkanı Semih Işıkver başkanlığında ki ekip, İstanbul’da ki STK, Dernek ve kanaat önderi pozisyonunda ki önemli kişilerle irtibat kurmaya başladı.

ELAZIĞ İLE İLGİLİ TALİMATLARI ALDIK

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver,’’Genel başkan Devlet Bahçeli’nin nüfus yoğunluğu itibariyle büyükten küçüğe doğru 15 ilin topladığını belirterek, Elazığ ‘da ikinci 15 dilimde olduğunu konu ile alakalı gerekli talimatları aldıklarını söyledi.

İSTANBUL’DAKİ ELAZIĞLILAR İLE İLGİLİ ÇALIŞMA YAPACAĞIZ

Semih Işıkver,”Çalışmalara başlamamız noktasında talimat geldi. Şu an İstanbul da ki Elazığ nüfusu ile alakalı çalışmalarımız başladı. İstanbul da ki STK ve Dernekler ile  kanaat önderi pozisyonunda ki önemli hemşerilerimizle irtibatlarımız başladı.Önümüzdeki haftadan itibaren bende İstanbul’a giderek, orada gerekli çalışmalara başlayacağım.’’diye konuştu.

BİZ İKİNCİ DİLİM İLLER ARASINDAYIZ

Başkan Işıkver,’’Ramazan Bayramı öncesi büyük bir ekiple İstanbul da olacağız. Seçimin sonuna kadar genel başkanımızın talimatıyla  seçimin sonuna kadar orada bulunacağım.Bizim farklı bir kanaat geliştirmemiz mümkün değil. Biz kendisinden önce inşallah İstanbul’a intikal edeceğiz. Orada bütün çalışmalarımızı yapacağız. Biz ikinci dilim iller arasındayız.” dedi.

POPÜLER KÜLTÜRÜN YARATTIĞI SANATSIZ SANATÇILAR

Ekrem İmamoğlu’na destek anlamında bazı sanatçıların hissiyat gösterdiğini ancak Milli ve manevi konularda hissiyat göstermediğini söyleyen Işıkver,” Toplumu yakından ilgilendiren konularda sanatçıların görüş beyan etmesine ifade özgürlüğü çerçevesinde bakmamız lazım ama, bu arkadaşlarımızın 15 Temmuz darbe ve işgal girişiminde kesinlikle darbeyi kınayan darbenin karşısında olduklarına dair bir tane açıklamaları olmamıştır. ‘’dedi.

HİÇ BİRİNİN 15 TEMMUZ DA GÖRÜŞ BEYAN ETMEDİĞİNİ GÖRDÜK

Başkan Semih Işıkver,’’İmamoğlu’na destek açıklaması yapan ve  “Her şey güzel olacak “ ifadesini kullanan FETÖ’cü Emre Uslu ile başlayan“Her şey güzel olacak” silsilesi var. Bu arkadaşlarımızın maalesef ortak özelliği hiç birinin 15 Temmuz da görüş beyan etmediğini gördük. Bunların birçoğu sanatsız sanatçılardır. ‘’dedi.