MHP ÜZERİNE DÜŞENİ YİNE YAPTI

Erol KARA/Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver,MHP'nin yaptığı fedakârlıkların şimdiyle kadar anlaşılmadığını belirterek,'' İstanbul, Ankara ve İzmir'in kazanılması noktasında MHP üzerine düşen fedakârlığı yine yaptı'' diye konuştu.

MHP ÜZERİNE DÜŞENİ YİNE YAPTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart yerel seçimlerinde MHP bütün birimleriyle hedefe yürümeye hazır olduğunu söyleyen Semih Işıkver, ‘’MHP’nin bazı illerde ittifakta bulunması ülkenin geleceği ve bekası için atılan bir adımdır ‘’ diye konuştu.

MHP İl Başkanı Semih Işıkver,” Genel Başkanımızın kafasında tek bir proje vardır,o da milletin bekası.Onu sağlamak onu garanti altına almak. Onun kafasında başka proje olmaz.Cumhur ittifakının gereğidir yerine getiriliyor. Başta anlaşılmadı, Genel Başkan bu konuda fikrini beyan ettiğinde Ak Parti içinde çatlak sesler duyuldu. O nedenle 15 günlük bir ara dönemi geçirdik. Ama iki partide ittifak bilinciyle çalışmalar başladı. İstanbul, Ankara ve İzmir’in kazanılması noktasında MHP üzerine düşen fedakârlığı yaptı. Bakalım,  yeni pozisyon nasıl gelişecek hangi şehirlerde MHP adayı desteklenecek, Hangi şehirlerde Ak Parti adayı desteklenecek kısa sürede bu belirlenecek.” dedi.

 

MHP ŞİMDİYE KADAR ANLAŞILMADI

Işıkver, ” MHP’nin yaptığı çok büyük bir fedakârlık.Bu şimdiyle kadar anlaşılmadı ama şükürler olsun ki bugün bu noktadayız. Doğu da kayyum atanan belediyelerin HDP tarafından alınamayacağını düşünüyorum.’’dedi.