MHP'DEN ANLAMLI KAMPANYA

BARIŞ PINARI HAREKÂTI'NA BİRÇOK SİYASİ PARTİ DESTEĞİNİ AÇIKLARKEN MHP, DESTEKLE BİRLİKTE TÜM EV, İŞYERİ VE ARAÇLARA TÜRK BAYRAĞI ASMA KAMPANYASI BAŞLATTI

MHP'DEN ANLAMLI KAMPANYA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fırat’ın doğusuna yönelik başlatılan Barış Pınarı operasyonuna HDP hariç bütün siyasi partiler desteğini verirken MHP bu desteğini bayrak asma kampanyasıyla daha anlamlı hale getirdi.

 

ZAFERE KADAR

MHP Elazığ İl Teşkilatı, Barış Pınarı Harekâtına katılan askerlerimize moral vermek adına ev ve işyerlerine bayrak asılması çağrısında bulundu. 

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, harekat sürecinde Elazığlı vatandaşlardan ev ve işyerlerine bayrak asılmasına yönelik bir çalışma başlattıklarını ifade etti.

 İl Başkanı Işıkver, “Barış Pınarı Harekâtına katılan tarihi şan ve şerefle dolu Büyük Türk Ordusu, zafer kazanıp seferden dönene kadar Elâzığ’da evlerimize, işyerlerimize, arabalarımıza Şanlı Bayrağımızı asmaya davet ediyorum. Allah (cc) Türk Ordusunu daim muzaffer kılsın…” diyerek tüm hemşerilerimizi ev, işyeri ve araçlarına zafer kazanılana kadar Türk bayrağı asmaları yönünde çağrıda bulundu.

IŞIKVER DUYARLILIĞI

Milli ve manevi konularda her zaman atak davranan ve gerekli yerde gerekli tepki ya da desteği vermede her zaman farkını ortaya koyan MHP İl Başkanının bu duyarlı yaklaşımı il genelinde her partiden hemşerilerimizin de takdirini topladı.

Şehrin vicdanını ve düşüncelerini geçmişte Fethi Sekin Külliyesinin inşasında olduğu gibi çok net ve açık olarak ortaya koyan ve bu tavrıyla şehrin ortak aklı ve sesi olan MHP İl Başkanı Semih Işıkver’in günlük siyasi polemiklerden ziyade şehir ve ülke çıkarlarına dönük siyaset tarzı büyük takdir topluyor.

ANINDA KARŞILIK BULDU

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver’in çağrısı anında karşılık buldu ve birçok işyeri ve evlerin balkonlarına Türk bayrağı asıldı. Elazığ halkının her vakit Mehmetçiğe ve silahlı kuvvetlerimize dua ettiğini hatırlatan vatandaşlar, bayrak asma kampanyası ile bu duanın fiili duaya da dönüştüğünü ifade ettiler.