MHP BÜTÜN KADROLARIYLA ADAYININ YANINDADIR

Erol KARA/Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, ''Milliyetçi ülkücü hareket bütün teşkilatlarıyla bütün kadrosuyla adayının yanındadır'' dedi. 

 MHP BÜTÜN KADROLARIYLA ADAYININ YANINDADIR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Işıkver, Bilal Çoban ile ilgili en küçük tereddüt yaşanmadığına dikkat çekerek, “Adayımız Prof.Dr Bilal Çoban Elazığ’da bütün siyasal organizasyonlar içerisinde bütün siyasi partiler içerisinde bütün isimler arasında taban siyasetini en doğru uygulayan en fazla vatandaşa dokunmuş toplumla iç içe olmuş biridir.“ diye konuştu.

HER KATMANDA KARŞILIĞI OLAN BİR İSİM

MHP il Bakanı Semih Işıkver. MHP adayı Bilal Çoban ‘ın şehirde ki her katmanda karşılığı olan bir isim olduğuna işaret ederek,’’Elazığ’da bütün siyasal organizasyonlar içerisinde bütün siyasi partiler içerisinde aday adaylığa müracaat etmiş, bütün isimler arasında taban siyaseti en doğru uygulayan en fazla vatandaşa dokunmuş, en fazla vatandaşın ikametgah ettiği evlere girmiş, en fazla toplumla iç içe olmuş, evet bence her evden en az bir kişide cep telefon numarası kayıtlı olan yani Türkiye’de bu özellikleriyle bir çok insandan ayrılan bir çok noktada farklılığını ortaya koyan bir aday profilidir.” Dedi.

Semih Işıkver, Prof.Dr. Bilal Çoban’ın sadece seçim dönemlerinde değil, hiç ara vermeden mola vermeden seçim harici dönemlerde de kabuğuna çekilmemiş, her zaman sahada olmuş bir isimdir, bu anlamda diğerlerinden ayrıldığı nokta budur’’ şeklinde konuştu.

 

 ADAYIMIZIN YANINDAYIZ

Adayımızın ortaya koyduğu profil Milliyetçi Hareket Partisinin elini rahatlatmaktadır diyen Semih Işıkver, ‘’Yani Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatı olarak çok kolay anlatabileceğimiz bir adayımız var. Çünkü toplum tarafından çok iyi tanınan bir adaya sahibiz, bundan dolayı yanında olmaya devam edeceğiz .Hocamın yanında çevresinde etrafında her zaman Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak bütün teşkilatlar olarak yine söylüyorum, bağlı ve yan kuruluşlar olarak sendika olarak yanında olacağız inşallah dedi.

MHP il Başkanı Semih Işıkver,”Elazığ’da toplumu etnik köken ve sınıflara ayırmadan toplumun bütününe bütüncül hizmet anlayışı ile hizmet edeceği noktasında hiçbir tereddütlümüz olmasın. MHP lider teşkilat doktrin prensibi üzerine inşa edilmiş bir siyasal organizasyon. Bizim liderimizin iradesini karşı çıkmamız bu konuda homurdanmamız karnımızdan konuşmamız gibi bir durum liderimize saygısızlıktır. Bizim için can mal her türlü bedel ödeme pahasına biz genel başkanımızın dün de yanındaydık bugünde yanında olacağız. Bilal Çoban ile ilgili en küçük tereddüt yaşanmamıştır. Milliyetçi ülkücü hareket bütün teşkilatlarıyla bütün kadrosuyla adayının yanındadır. Adayımız açıklandığı günden itibaren toplu hücum toplu savunma fikirde eylemde dilde birlik bu sloganla inşallah birliğimizi daha da  kuvvetlendirerek geleceğe yürümeye devam edeceğiz.” dedi.