MHP, ADAY TANITIM TOPLANTISI DÜZENLİYOR

Nisa Yılmaz/Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver ve MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban, il başkanlığında düzenledikleri basın toplantısı ile partilerinde devam eden seçim çalışmalarını değerlendirdi.

MHP, ADAY TANITIM TOPLANTISI DÜZENLİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 BİLAL ÇOBAN; ’’NİYETİMİZ HALİSDİR’’

MHP Elazığ Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Bilal Çoban toplantıda yaptığı açıklamada, ’’Gelecek hedeflerimizi vatandaşlarımıza anlatarak seçim ile ilgili stratejilerimizi kendi aramızda konuşarak geleceğe doğru yürüyoruz. Allah bu yürüyüşü kutlu kılsın şanlı bir zafer ile bize yardım etsin. Niyetimiz halistir, şehrin durumu bellidir. Şehirde yaşayan vatandaşlarımızın hem bizzat bize hem de kendi aralarında konuşmalarından hem de genel itibari ile çok mutlu olmadıklarını ve gelecek ile ilgili kaygılarının olduğunu gördük. Mutsuzluğun hat safhada olduğunu her evdeki gençlerimizin işsizlik problemi yaşadığını ekonomik krizin de tetiklediği bir Elazığ’da mevcut durum ile olması gereken noktada çok ciddi bir makas olduğunu gözlemledik. Bütün kurgumuzu bunun üzerine yapmış bulunuyoruz” diye kaydetti.

 

SEMİH IŞIKVER, ’’8 ARALIK GÜNÜ ADAY TANITIM TOPLANTISI YAPACAĞIZ’’

8 Aralık Cumartesi günü  Yakup Kılıç Spor Salonunda  aday tanıtım toplantısını gerçekleştireceklerini ifade eden Semih Işıkver, ’’Binler ile ifade edilen bir kalabalık ve coşku ile seçimimizin startını da vermiş olacağız. Elazığ’ın gidişatından memnun olmayan Elazığ’da son 16 yılda sadakat üzerinden bir profil belirleme çabasına giren iktidar partisinin ortaya koyduğu vizyona karşılık neleri ortaya koyacağımızı? Bizim Elazığ ile ilgili çözümlemelerimizin projelerin neler olduğunu çok yakın bir tarihte kamuoyu ile paylaşacağız. Bu süreç içerisinde karşı taraftan zillet ittifakından da bir adayın gelmesi muhtemeldir. Milliyetçi Hareket Partisi duruma göre pozisyonu masada tutmak sürati ile şuan da kendi çizgisinde kendi belirlediği yol haritasında mücadelenin içerisine girmiş bulunmaktadır” dedi.