MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI'NDA 'ONLAR' UNUTULMADI

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri çerçevesinde planlanan programlarını icra eden Elazığ İl Müftülüğü, kurumdan emekli olmuş din görevlileri ile birlikte hasta personellerini de unutmadı.

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI'NDA 'ONLAR' UNUTULMADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Müftüsü Yusuf Sarıkaya ve Müftü Yardımcısı Muhammed Zahid Belek tarafından evlerde gerçekleştirilen ziyaretlerde duygulu anlar yaşandı.

Müftü Sarıkaya, Emekli vaizlerden Cemalettin Emiroğlu ve emekli din görevlisi Hafız Ali Kılıç’ı, Müftü Yardımcısı Belek ise Ayhan Demirbağ, Fethi Ahmet Fidan ve Mahmut Demirağ’ı ziyaret etti.

 

SARIKAYA: "BİZ BÜYÜK BİR CAMİAYIZ"

Müftü Sarıkaya ziyaretlere ilişkin olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Diyanet çok önemli bir kurum olmakla beraber camiamızda bir o kadar büyük. Bizler; çalışan ve emekli olanlarımız ile birlikte camia olarak inşallah son nefesimize kadar dinimize hizmet etmek aşkı ve azmindeyiz.  Sevgili Peygamberimizin doğumunu kutladığımız Mevlid-i Nebi Haftası vesilesiyle emekli hocalarımızı ziyaret ederek hem gönüllerini hem de dualarını aldık. Hasta olanlara şifalar dilemek, hayatta olanları ziyaret etmek, vefat edenleri de hayırla yâd etme görevimizi yerine getirmeye çalıştık. Rabbim hepimize daha nice hayırlı vazifeler ve hizmetler nasip etsin.” dedi.