Meğer TOM oynamak istememiş!

Tetiş Yapı Elazığspor'un yollarını ayıracağı Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, Tom'un neden Boluspor deplasmanında forma giymediğini açıkladı

Meğer TOM oynamak istememiş!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor’un, Boluspor yenilgisi sonrası yollarını ayırmaya hazırlandığı tecrübeli Teknik Direktör Hüseyin Kalpar, gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Tetiş Yapı Elazığspor’da uzun yıllardır forma giyen Brezilyalı yıldız Wellington Tom, hatırlanacağı üzere Boluspor maçında ilk on birde sahaya çıkmamış ve bu durum spor otoritelerince şaşkınlıkla karşılanmıştı. Neden forma giymediğine ilişkin net bir bilgi kamuoyu ile paylaşılmayan Brezilyalı yıldızın neden sahada olmadığını Teknik Direktör Hüseyin Kalpar açıkladı. Kalpar, Tom’un neden sahada olmadığını şu sözlerle kamuoyuna duyurdu;

“Maç günü fizyoterapistin yanına gittik ve tercümanımız Galip’le birlikte sorduk oynamasına sorun teşkil eden bir durum var mı diye. O oynamasına sorun teşkil edecek bir durum olmadığını söylemesine rağmen, Tom kendisini iyi hissetmediğini söyledi ve oynamak istemedi. Başka bir problem varsa ben bilmiyorum” dedi.

Tecrübeli teknik adam yine takımın bir diğer lejyoneri Alpaslan Öztürk’ün ise sakatlığı nedeniyle sahada olmadığını ifade etti.

 

TFF’YE BAŞVURDU MU?

Hüseyin Kalpar, alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle TFF’ye başvurduğunu belirterek, “Bu yeni bir gelişme değil. Daha önceden herkesin bilgisi dahilinde yapılmış bir şey. Ben bugüne kadar yaptığım hizmetlerin karşılığını talep ediyorum, bundan sonrası için bir talebim yok” dedi.