MEDİKAL SEKTÖRÜ BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli illeri medikal sektör temsilcileri Elazığ TSO ev sahipliğinde bir araya geldi. Toplantıya katılan sektör temsilcileri Elazığ TSO Başkanı İdris Alan'a sektörün sorunlarına çözüm üretmesi, destek ve girişimleri nedeniyle teşekkür ettiler.

MEDİKAL SEKTÖRÜ BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLENDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

BİRLİK VE BERABERLİKLE AŞILMAYACAK SORUN YOKTUR

 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, toplantıda yaptığı değerlendirmede, “Odamız Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda medikal sektörünün bulunduğu 14. Meslek Komitesi temsilcisi Sayın Hakan Akan’ın bu yıl ikinci kez organize ettiği medikal sektörü istişare toplantımıza katılımınız için teşekkür ediyorum. Yaklaşık altı ay önce yine bu salonda bir araya gelerek sektörün iki önemli sorunu ile ilgili istişarelerde bulunmuş ve ardından gerekli müracaat ve girişimlerimizi başlatarak kısa sürede bu sorunları çözmüştük. Her zaman ifade ettiğim gibi birlik ve beraberlik içerisinde birbirimize kenetlenirsek inanın çözemeyeceğimiz hiçbir sorun yok. Bugün Ülkemizin en güçlü sivil toplum kuruluşlarının başında TOBB ve ona bağlı odalar gelmektedir. Biz bu gücün farkındayız. Sizlerden almış olduğumuz bu büyük destek ve oluşan güçle hiçbir çekince duymadan her kapıyı rahatlıkla çalıyor ve talebimizi dile getiriyoruz. Amacımız her sektörün içinde bulunduğu sorunlardan kurtulup ticaretini daha uygun zeminde yapmasının önünü açmaktır. İnşallah 2018 yılında yapılacak seçimlerle daha da güçlenerek bu hizmetlerimizi artıracağız. Ben bu düşüncelerle, hepinizin yeni yılını kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum”dedi.

 

SEKTÖRÜMÜZÜ TOBB’DE TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ…

 

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Üyesi ve 14. Meslek Komitesi Üyesi Hakan Akan’da Başkan Alan’a teşekkür ederek, “Sayın Başkanımız sektörümüzün sorunlarının ilgili makamlara taşınması ile birlikte bizlere çok önemli destekler vermeye devam etmektedir. 2018 yılı bütçesine meslek mensuplarımızın başta ihale yasası ve diğer ihtiyaç duymuş olduğu alanlarda uzmanların katılımı ile eğitim ve bilgilendirme toplantıları için önemli bir bütçe ayırmıştır. Ben özellikle bu destekleri için sektörümüz adına teşekkür ediyorum. 2018 yılında yapılacak Oda seçimlerini müteakip, TOBB sağlık sektörü komisyonunda Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl illerimizi temsilen en az bir temsilcinin seçilmesi için ortak bir yol izleyeceğiz. Bugün yapmış olduğumuz bu bölge istişare toplantımızın gündem maddelerinden birini de yine bu konu oluşturmaktadır. Ben il dışından ve ilimizden toplantımıza iştirak eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

 

SEKTÖRÜMÜZÜ DERNEKLEŞMEK SURETİYLE ETKİN KILACAĞIZ…

 

Toplantıya Malatya’dan katılan medikal sektör temsilcisi Hakan Er’de yaptığı değerlendirmede, “Sayın Başkanım, Hakan Beyin ifade ettiği gibi bölge illerinde faaliyet gösteren medikalcılar olarak sizlere teşekkür ediyoruz. Bizler bölgenin tüm illerinde faaliyet gösteriyoruz. Dolayısı ile bir çoğumuzun bu bölgede farklı illerde şubeleri var. Dolayısı ile sizin bu desteğiniz bizler için çok büyük bir anlam ifade ediyor. Kasım ayı içerisinde Fırat Havzası Tıbbi Cihaz Üreticileri ve Tedarikçileri Derneğini kurmuş bulunuyoruz. Ülke genelinde aynı alanda 7 dernek var. İnşallah bu derneklerin bir araya gelmesi ile bir de federasyon kuracağız. Dolayısı ile, yasal bir zeminde örgütlenerek sorunlarımızın takip edilmesi ve çözüm üretilmesi anlamında çok daha güçlü bir yapıya kavuşacağız. İnşallah 2018 Oda seçimlerinin ardından Sayın Başkanımızla birlikte, başta TOBB’de temsil noktasında çok güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız. Bizlere büyük destek olan ve bugün bir kez daha ev sahipliği yapan Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz” dedi.