Mardin'den periler zaferle çıktı!

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nin 25. Haftası'nda Elazığ İl Özel İdare, deplasmanda Mardin BŞB.'yi yenerek 2. sıradaki yerini sağlamlaştırdı

Mardin'den periler zaferle çıktı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kübra Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ İl Özel İdare, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin 25. Haftası’nda Mardin Büyükşehir Belediyespor’la deplasmanda karşılaştı. Cumartesi günü saat 15.30’da Mardin Yeni Artuklu Spor Salonu’nda oynanan maçı Mardin Valisi Mustafa Yaman ile sporseverler takip etti.

İki ekibin de savunmaya ağırlık vererek başladığı müsabakanın ilk çeyreği 15-15’lik eşitlikle tamamlandı. İkinci periyotta pota altını etkili kullanan temsilcimiz, devreye 35-30’luk üstünlükle girdi.

3. çeyrekte farkı bir nebze daha arttıran Bordo-Beyazlı ekibimiz, son periyota 52-44 üstünlükle girdi. Temsilcimiz son periyotta da hata yapmadı ve salondan 70-63 galip ayrılmasını bildi. Elazığ İl Özel İdare’de Lauren Ervin kaydettiği 33 sayıyla galibiyette başrol oynarken, Mardin BŞB’de Sharon Houston’un 20 sayısı galibiyet için yetmedi.

Karşılaşmanın ardından Elazığ İl Özel İdare teknik heyeti ve sporcuları salonu güvenlik güçlerinin aldığı önlemle terk etti. Temsilcimiz bu galibiyetle puanını 44’e çıkarırken, Mardin BŞB. 42 puanda kaldı.